• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

introm emmeyecek birşeyler giy demişsin ama otların düşmemesi için ben bez sardım bezi sabitlemek için de üstünde dar olmayan bir sütyen giydim.bez de pamuklu oldugu için emmiştir heralde. sentetik,şifon gibi bir kumaş mi sarsam? strech kötü demiştiniz çünkü...?

canım o kremlı ot ya oyuzden buyuk otlar duşuyo ama dıgerlerı kalıyo vala ben ole cıplak yarım saat beklıyomkaydirigubbakcemile3Bazende bol göğsume yapısmıcak bı penye gıyıyorum esofmanımın ıcıne koyuyorum dusenler orda kalıyo kı cok dusmemesı lazım krem tutuyo sonucta.Ustunde kuruyunca bı kac tane dusuyo.Oyle ust uste gıymek olurmu kız tum kremı aldın göğüsten.

kız senin 98 olmuş baya büyümüştür nasıl çok farkettimi gözüne büyümş geliyomu tatlım.. benim 83 göğüs altım 72 90 olsa yeter diyorum ama belki fikrimi değişitirebilirim belki biraz söner bırakınca sönme payı bırakalım biraz dimi sırnaşık şey

valla 98 oldu ama tatlım bünye zaten uzun olduğu için pek farketmiyoru o yüzden inatla 85 yapcam :)

canım o kremlı ot ya oyuzden buyuk otlar duşuyo ama dıgerlerı kalıyo vala ben ole cıplak yarım saat beklıyomkaydirigubbakcemile3Bazende bol göğsume yapısmıcak bı penye gıyıyorum esofmanımın ıcıne koyuyorum dusenler orda kalıyo kı cok dusmemesı lazım krem tutuyo sonucta.Ustunde kuruyunca bı kac tane dusuyo.Oyle ust uste gıymek olurmu kız tum kremı aldın göğüsten.

kesinlikle doğru söylüyorsun tatlım ephot o kadar üstüste giyme ben pek kumaş cinslerinden anlamam ama havalar zaten iyi yani burada iyi sizin orayı bilemem ama sürdükten sonra askılı penye giyiyorum ben

anladım canlarım sağolun,oyle yapayım,benim karışım kremden dolayı biraz cıvık oldu heralde ondan göğüs üstündekiler neyse de altındakiler daha cok düştüler. baştan bir karışım yapıcam...

nerdeyse bütün doğal göğüs büyütme ile ilgili başlıkları okudum ve okudukçada hayal kırıklığına uğradım
burda ki yazan arkadaşlarımızdan diğer başlıkta işe yaradı,büyüdü diyenler başka başlıkta yine aynı şeyleri yazmışlar bazılarınada işe yaramıyor demişler.....
anladımki ameliyattan başka çaresi yok bu işin dışardan yapılan şeyler bıktırdı artık,yapıp yapıp sonuç alamamak hüsrana uğramak...
hepinize kolay gelsin,umarım sizde işe yarar bu bilgiler ben artık umudumu kaybettim :(

nerdeyse bütün doğal göğüs büyütme ile ilgili başlıkları okudum ve okudukçada hayal kırıklığına uğradım
burda ki yazan arkadaşlarımızdan diğer başlıkta işe yaradı,büyüdü diyenler başka başlıkta yine aynı şeyleri yazmışlar bazılarınada işe yaramıyor demişler.....
anladımki ameliyattan başka çaresi yok bu işin dışardan yapılan şeyler bıktırdı artık,yapıp yapıp sonuç alamamak hüsrana uğramak...
hepinize kolay gelsin,umarım sizde işe yarar bu bilgiler ben artık umudumu kaybettim :(

tatlım umudunu kaybetme bende ve deneyenlerde işe yarıyor ya da yaramaya başladı

kızlar merhaba a.s

benbe bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum ramazan sonrası. benim gögüs altım 71 gögüs 83 :gitme: halimi düşünün yani kilom 57 boy 1.70 ama gögüslerim çok küçük 80 ilk sayfalarda koyduğunuz fotoalr gibi olsa havalara uçarım yani delikafadulden

introcum önceden eminim soruldu ama mazur gör bir kez daha sorcam şerbetci otunu su ile kaynatıp bir gece bekletiyorum . adaçayını içip onun posasını da otlarını yani diğer karışımla birleştiriyorum sonra yağsız kremide katıp gögüslere sürüyorum en az yarım saat bekletiyorum değilmi. ondan sonra yıkamamızda bi sakınca olur mu . yanlış öğrendiğim yerler varsa düzeltir misin canım. :utangac:

birde son bi sorum var adaçayında ostorojen varsa diğer kısımlara kilo yapmaz demi ne biliim kalça falan

kızlar merhaba a.s

benbe bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum ramazan sonrası. benim gögüs altım 71 gögüs 83 :gitme: halimi düşünün yani kilom 57 boy 1.70 ama gögüslerim çok küçük 80 ilk sayfalarda koyduğunuz fotoalr gibi olsa havalara uçarım yani delikafadulden

introcum önceden eminim soruldu ama mazur gör bir kez daha sorcam şerbetci otunu su ile kaynatıp bir gece bekletiyorum . adaçayını içip onun posasını da otlarını yani diğer karışımla birleştiriyorum sonra yağsız kremide katıp gögüslere sürüyorum en az yarım saat bekletiyorum değilmi. ondan sonra yıkamamızda bi sakınca olur mu . yanlış öğrendiğim yerler varsa düzeltir misin canım. :utangac:

birde son bi sorum var adaçayında ostorojen varsa diğer kısımlara kilo yapmaz demi ne biliim kalça falan

öncelikle aramıza hoşgeldin tatlım da sen baya karıştırmışsın bak şerbetçiotunu kaynatıyorsun 10 dk dinlendiriyorsun sonra kremle karıştırıyorsun adaçayını karıştırmıyorsun o karışım 1 gün bekliycek öyle ertesi gün uygulamaya başlayabilirsin adaçayı uygulamasına gelince sallama çaylardan değil kendi otunu alıp kendin demle adaçayını demlemesi de şöyle adaçayından 1-2 tane otdan atıyorsun üstüne kaynarsuyu döküyorsun ve bunu da 10 dk dinlendirip sonra içiyorsun dinlendirmeden içme içmeden önce o tları çıkarıyorsun ya çaydan işte onla masaj yapıyorsun göğüsüne

öbür soruna gelince evet östrojen yapıyor çevrede kalça büyüttüğüne dair söylentiler var ancak bende öyle birşey olmadı

çok sağol tatlım karıştırmışım bayağı. ama kalça büyütmesi şimdi geri çekti beni çünkü maşallahı var benim kalçamın armut tipiyim tam eritmeye çalışıyorum bir hayla ada çayı büyütürse iice feci olur yani. adaçayını her gün diilde haftada 3-4 gün içsem acaba olur mu ya napsam ki şimcik

çok sağol tatlım karıştırmışım bayağı. ama kalça büyütmesi şimdi geri çekti beni çünkü maşallahı var benim kalçamın armut tipiyim tam eritmeye çalışıyorum bir hayla ada çayı büyütürse iice feci olur yani. adaçayını her gün diilde haftada 3-4 gün içsem acaba olur mu ya napsam ki şimcik

önemli değil tatlım da ben de armut tipiyim ancak bende hiç birşey yapmadı sen bilirsin istersen o kadar iç ama inan çok faydası oluyor adaçayının bence biraz dene büyütürse eğer azcık bırakır ya da azaltırsın da azaltınca etki eder mi o kadar bilmiyorum

introcum ben de dün başladım.sana bi kaç sorum olacak. benim karışım biraz tuhaf oldu. ben sıkılaştırıcı vücut krermiile karıştırdım. biraz sıvı gibiydi krem.ama suyu az geldi sanırım. acaba seninki de mi öyle tuhaf görünüyor.bir de şimdi ben bu kraışımıkullancam istediğim ölçüye gelince bırakacağım tekrar eski haline döner mi ki. inşallah işe yarar canım çok sağol :)

Back