- Konu Sahibi IntromTrack
teşekkür ettim
önemli değil tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ettim
bende yapıcam ama benimki bildiğin ergenlikten yeni çıkmaya çalışsan göğüsler durumunda yaşım 23 ...alt 72 üst 79 berbat durumdayım çok şey denedim bu da hayal kırıklığı olursa çok üzülücem yaa...biraz cesaretleneyim yapıcam bende...inşallah olurrr inşallahhh
pekı neden serbetcı otunu demletıkten sonra bı gece beklıyoruz?
mrb kızlar bnde yeni gördüm bu konuyu daha önceki denediklerm hiç bi işe yaramadı bunuda denemek istiorum ama cesaret edemiorum yine işe yaramazsa ya
tatlım umarım işe yarar şimdiye kadar deneyenlerde işe yaradı ama kesin herkeste olur diye birşey diyemiycem çünkü bu konuda uzman değilim sadece gıdacıyım ve kendi alanıma yakın olan sorularınıza kesin cevap verebilirim
tşk edrm cnm işe yarar umarım :) bu hfta başlamayı düşünüyorum bnde,ya bu karışım krem kadar katı olcakmı tam anlayamadım,kremin yaklaşık ne kdrnı koyuosun? bide nasıl bi kokusu var
anladım ıyı oldu sordugun bırazdan yapıcaktım kremıde yarın surecegım zaman ılave edecektım cok sagol canım....hersey gönlunce olsun
önemli değil tatlım kıvamı bulamaç gibi oluyor ne çok katı ne çok sıvı çamur gibi düşün ama sürünce akmıycak şekilde olmalı kremden ne kadar koyarsan ottan da en ama en az o kadar koymalısın tabiki suyuyla birlikte ama suyuna dikkat et ki krem çok cıvık olmasın iyi ayarlaman lazım kokusu da şunu diyim kremin kokusu neyse nerdeyse o oluyor rahatsız edici bir koku olmuyor
tamam canım tşk ediyorum deneyince sonuçları yazarım bu arada gıdacıyım demişsin tam olarak ne iş yapıosun merak ettim :)
önemli değil tatlım gıda okuyorum son senem inş. gelişmeleri haberdar etmeyi unutma bu arada :)
hmm ii canım ne güzel bnde işletme okuyorum :) merka etme gerekli malzemeleri bi alıyımda snra başlayınca haberdar edrm szi :)
uygulamalı olarak kısa bı fılm olucak aslında anlatıcaksın tabı masaj kısımları harıc:) yoksa bız daha cooook kafanı yorarız senın sorularımızla,yakında dersın artık bıktım sızın memıslerınızdende,sizdende,boyutundanda ne olur demeeee!...gitme sana muhtacızzz:)yanı muhtaclar