• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

benimkiler böyle resim tabiikide benim değil kaydirigubbakcemile3
42171047.jpg

biçim olarak bnmkilerde aynı böle ama bi boyut ufağı :utangac:

introcum ben de dün başladım.sana bi kaç sorum olacak. benim karışım biraz tuhaf oldu. ben sıkılaştırıcı vücut krermiile karıştırdım. biraz sıvı gibiydi krem.ama suyu az geldi sanırım. acaba seninki de mi öyle tuhaf görünüyor.bir de şimdi ben bu kraışımıkullancam istediğim ölçüye gelince bırakacağım tekrar eski haline döner mi ki. inşallah işe yarar canım çok sağol :)

tatlım sıkılaştırıcıyla nasıl olur bilmiyorum onu hiç denemedim görüntüsü bulamaç gibi oluyor biraz garip gelebilir istediğin ölçüye gelince bırakabilirsin ancak sana tavsiyem belli bir süre daha kullan öyle bırak çünkü büyüme sürerken bıraktığında az bir miktar geri sönebilir ama tamamen eskiye dönmez az bir miktar o yüzden daha önceki sayfalarda da dedim belli bir süre daha kullanmaya devam edin

bende bisey sorucam diger sayfalarda cevapladinizmi bilmiyorum
simdi bu karisimi yaptik gögüslerimiz istedigimiz ölcüye geldikten sonra ne yapacagiz birakirsak tekrar kücülmezmi

bende bisey sorucam diger sayfalarda cevapladinizmi bilmiyorum
simdi bu karisimi yaptik gögüslerimiz istedigimiz ölcüye geldikten sonra ne yapacagiz birakirsak tekrar kücülmezmi

tatlım tam 1 önceki sayfada yazdım istediğiniz boyuta gelince belli bir süre daha kullanın hemen bırakmayın sonra bırakabilirsiniz

introcum cnm ben bişe sorcam şimdi adaçayını içtim otlarını goğsume masaj yaparak sürcem sonra üstündemi kalıcak bide yaptığımız karışımı sabahakadarmı bekletmemiz lazım yoksa bir iki saat durupda yıkasak olurmu?:uhm:

introcum cnm ben bişe sorcam şimdi adaçayını içtim otlarını goğsume masaj yaparak sürcem sonra üstündemi kalıcak bide yaptığımız karışımı sabahakadarmı bekletmemiz lazım yoksa bir iki saat durupda yıkasak olurmu?:uhm:

tatlım adaçayını üstünde tutmana gerek yok suyunu tamamen göğüsüne geçir yeter ama karışım sabaha kadar durmalı üstünde

Back