- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.381
inş canım istediğin gibi olurrrr kolayyyy gelsinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar bütün formu okuyamadım ama anafikri anladım.opuyorumnanaktanyarın alıcam gerekli seyleri.yalnız size baska bişey sölicem ben.bi yerde aylar önce yasmin dogum kontrol hapının da gögüsleri büyüttügünü okumustum.ama acıkcası pek inanmadıgımdan sonra unuttum gitti.bundan 15 gün önce dkh almaya gittim eczaneye ama benim aldıgımdan kalmamış yasmin verdi bana eczacı.hatta fiyatı benim aldıgımın kat be katı oluncada kızdım aldım diye ama mecburdum işte.derken gecen hafta gögüslerimde bir agrı basladı ki amanın,dokunamıyorum resmen,gerginlik ve dolgunkta baslayınca bende ampul yandıdelikafadulden çünkü forumdaki kadında aynı seylerden bahsetmişti hatırladım sonra.yani acep benim memişler büyüyüormu acep.tıpkı ergen dönemdeki agriyor.valla mezura alıp ölçücem yarın ve sonra bir ay sonra yine,bakalım.bu arada burdaki yöntemide yapıcam.allahım nolur büyüsünnnnnnnlerrrrrrr.....klava:
tunus baklası neymişki?kafamçokkarıştı
tunus baklası çemen tohumu galiba canım ama emin değilim forumda bununla ilgilki bir konu var ama bi bak istersenCADIARZU
Rica ederim canım opuyorumnanaktanteşekkürler nur_ummm :d
cok saol canim araligin 23ünde annemlere varmis olurum insallah ocak ikidede döncem yani izine o kadarda uzun bi zaman kalmamis bir bucuk ay var yok sabirsizlandim simi bide sonuc alanlari ookuyunca ben asenanin kremini birbucuk ay aksatmadan kullandim tik yoktu biraktim ama ne varsa dogada var diye bosuna dememisler bu ilaclar kremlerde zaten otlardan yapiliyo tekrar saol canim bide bunu deniyim bakalim nasil olcak
ha bide mezura aldım ölctüm,memişler uclarından sarınca 81,bel 70,popo 90.belim kalınmıs yaw,şimdi onada bozuldum.kilom 46 ama,zayıflıyıp belimi inceltim desem memeler pörsüyor o zaman.belimi inceltmek için arastırma yapıcam şimdik bideeeeeeeeemafoldumben
biz bayanları derdi bitmiyor maleseferkek mi olsaydık ne? kıllı kaba göbekli kel :teytey:
topiği açanın gözlerinden öperim öncelikler=)) ilaç geldi ilaç
kızlar tüm yorumları okumam mümkün değil şimdi otu anladım kremi anladım gerisi=))??
benim göğüsler çok ufak sivilce gibi yaaa=((( hap kullandım hiç 1 işe yaramadım:s
şimdi bunu kesinlikle denemek istiyorum..
sizden ricam kullanan kişiler tekrardan hazırlanışını uygulamayı birde masaj die yazılmış masajı nasıl yapıcam?
kısaca anlatırsanız çokkk memnun kalırım
kızlar bir aydır netim bozuktu bugün yazılanlara baktım ancak fazla gelişme gören yok gibi geldi bana shaka dışında benim bugün 36. günüm ve sadece 2 cm ilerleme var dolgunluk var ama tam anlamıyla bir gelişme yok ama yılmadan savaşa devam diyorum herkese iyi otlanmalar
Canım 36 günde 2cm yinede iyi bende 1 1'5 cm büyüdü bu aralar yapamıyorum yaa ama yapıcam inş işler bitse:hulya:
canım dileğim herkes büyütsün ama benim yaş da malum 30 bir an önce büyümesi lazım ben bu arada hergün 1 nar yiyorum ve kase masajı yapıyorum ayrıca çemenle ilgili bir sitede sürüldüğü zaman büyüttüğünü yazmış sanırım bir doktordu o siteyi bir daha bulamadım inşallah onuda denemek istiyorum ama o da gece yatarken yapılacakmış o yüzden şimdilik askıda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?