• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Hacettepe Üniversite Hastanesi'nin estetik cerrahı bugün bir kanalda konuşuyordu; göğüs büyütme haplarının vb. ürünlerin etkisi olabilir ama hormon yüklü olduğu için vücut bir şekilde reaksiyon da gösterebilir karşılığında dedi. Asena'nın göğüsleri de ortada yani! Bu tarz şeyler bana inandırıcı gelmiyor, haplar, spreyler..
Bugün sütyenimi değiştirmek zorunda kaldım. 85-B'ye geçiş yaptım. Şerbetçi otu bu konuda iyi. Bir de tunus baklası diye bir şey duydum bugün.

opuyorumnanaktankızlar bütün formu okuyamadım ama anafikri anladım.opuyorumnanaktanyarın alıcam gerekli seyleri.yalnız size baska bişey sölicem ben.bi yerde aylar önce yasmin dogum kontrol hapının da gögüsleri büyüttügünü okumustum.ama acıkcası pek inanmadıgımdan sonra unuttum gitti.bundan 15 gün önce dkh almaya gittim eczaneye ama benim aldıgımdan kalmamış yasmin verdi bana eczacı.hatta fiyatı benim aldıgımın kat be katı oluncada kızdım aldım diye ama mecburdum işte.derken gecen hafta gögüslerimde bir agrı basladı ki amanın,dokunamıyorum resmen,gerginlik ve dolgunkta baslayınca bende ampul yandıdelikafadulden çünkü forumdaki kadında aynı seylerden bahsetmişti hatırladım sonra.yani acep benim memişler büyüyüormu acep.tıpkı ergen dönemdeki agriyor.valla mezura alıp ölçücem yarın ve sonra bir ay sonra yine,bakalım.bu arada burdaki yöntemide yapıcam.allahım nolur büyüsünnnnnnnlerrrrrrr.....:oklava:

slm kızlar bende bayramdan önce bu yöntemi denedim ama üşengeçliğimden devamını getiremedim.bide introm demiş nivea krem kullanmayın diye ben de gitttt sen onu bul kullan büyür mü büyümedi tabiiii:1no2: ama tekrar başlıcam gaza geldim çünki umut ışığı gördümmmmmdelikafadulden yine burdan öğrendiklerimi uyguladım ve 10 günde sonuç verdi işte adaçayı çayı,rezene çayı içtim, nar yedim hergün ve gün içinde fırsatım oldukça mersin yağı ile masaj yaptım dolgunlaştı adetimede daha çok varhihoyyyt şimdi sonuç alınca bide gaza geldim bide intromun şu mucizevi karışımını tekrar doğru şekilde yaparak denemeye karar verdim:sm_cool: bakalım inş. hepimiz çok güzel sonuçlar alırız kızlarrrrrrropuyorumnanaktan bu arada bakın mrsin yağının çok faydalı olduğunu düşünüyorum kızlar denemek isteyenlere duyurulurrrrrr öpüyorum çokkkkkk:1hug:

opuyorumnanaktankızlar bütün formu okuyamadım ama anafikri anladım.opuyorumnanaktanyarın alıcam gerekli seyleri.yalnız size baska bişey sölicem ben.bi yerde aylar önce yasmin dogum kontrol hapının da gögüsleri büyüttügünü okumustum.ama acıkcası pek inanmadıgımdan sonra unuttum gitti.bundan 15 gün önce dkh almaya gittim eczaneye ama benim aldıgımdan kalmamış yasmin verdi bana eczacı.hatta fiyatı benim aldıgımın kat be katı oluncada kızdım aldım diye ama mecburdum işte.derken gecen hafta gögüslerimde bir agrı basladı ki amanın,dokunamıyorum resmen,gerginlik ve dolgunkta baslayınca bende ampul yandıdelikafadulden çünkü forumdaki kadında aynı seylerden bahsetmişti hatırladım sonra.yani acep benim memişler büyüyüormu acep.tıpkı ergen dönemdeki agriyor.valla mezura alıp ölçücem yarın ve sonra bir ay sonra yine,bakalım.bu arada burdaki yöntemide yapıcam.allahım nolur büyüsünnnnnnnlerrrrrrr.....:oklava:
inş canım istediğin gibi olurrrr kolayyyy gelsinnnnopuyorumnanaktan

teşekkürler nur_ummm :d
Rica ederim canım opuyorumnanaktan
cok saol canim araligin 23ünde annemlere varmis olurum insallah ocak ikidede döncem yani izine o kadarda uzun bi zaman kalmamis bir bucuk ay var yok sabirsizlandim simi bide sonuc alanlari ookuyunca ben asenanin kremini birbucuk ay aksatmadan kullandim tik yoktu biraktim ama ne varsa dogada var diye bosuna dememisler bu ilaclar kremlerde zaten otlardan yapiliyo tekrar saol canim bide bunu deniyim bakalim nasil olcakkaydirigubbakcemile4

Canım hayırlısıyla gelirsin inşallah biran önce kawuşursun sewdiklerine a.s.

of yaaa! hiç bi otu bulamadım,kadın bide tuhaf tuhaf baktı yüzüme,sebetçi otu dısında yam kökü diye bi bitki varmıs kızlar nette buldum.bu otu meksikalı kadınlar memişleri biyütmek için kullanıyorlarımış.cok etkiliymiş ama bulması zormus,bide testere palmiye otu,karahindibagı,melekotu.bunları birer tutam alıp kaynatıp tok karnına içiliyormus.ama yok bulamadım,mısır carsısına gitmek gerek anladım.bulan olursa haber versin nolur opuyorumnanaktan

ha bide mezura aldım ölctüm,memişler uclarından sarınca 81,bel 70,popo 90.belim kalınmıs yaw,şimdi onada bozuldum.kilom 46 ama,zayıflıyıp belimi inceltim desem memeler pörsüyor o zaman.belimi inceltmek için arastırma yapıcam şimdik bideeeeeeeeemafoldumben

ha bide mezura aldım ölctüm,memişler uclarından sarınca 81,bel 70,popo 90.belim kalınmıs yaw,şimdi onada bozuldum.kilom 46 ama,zayıflıyıp belimi inceltim desem memeler pörsüyor o zaman.belimi inceltmek için arastırma yapıcam şimdik bideeeeeeeeemafoldumben

biz bayanları derdi bitmiyor malesef :( erkek mi olsaydık ne? kıllı kaba göbekli kel :teytey:

erkekler öyle orman kaçkını gibi gezince bile bayanlara çekici geliyor ama.galiba garip olan biziz.ama sahsen ben kıl gördüm mü kendimden iğreniyorum.fakat erkekler kıllarını sergilemekten çekinmiyorlar lülülülülülü

topiği açanın gözlerinden öperim öncelikler=)) ilaç geldi ilaç

kızlar tüm yorumları okumam mümkün değil şimdi otu anladım kremi anladım gerisi=))??

benim göğüsler çok ufak sivilce gibi yaaa=((( hap kullandım hiç 1 işe yaramadım:s

şimdi bunu kesinlikle denemek istiyorum..

sizden ricam kullanan kişiler tekrardan hazırlanışını uygulamayı birde masaj die yazılmış masajı nasıl yapıcam?

kısaca anlatırsanız çokkk memnun kalırım;)

kızlar bir aydır netim bozuktu bugün yazılanlara baktım ancak fazla gelişme gören yok gibi geldi bana shaka dışında benim bugün 36. günüm ve sadece 2 cm ilerleme var dolgunluk var ama tam anlamıyla bir gelişme yok ama yılmadan savaşa devam diyorum herkese iyi otlanmalar

topiği açanın gözlerinden öperim öncelikler=)) ilaç geldi ilaç

kızlar tüm yorumları okumam mümkün değil şimdi otu anladım kremi anladım gerisi=))??

benim göğüsler çok ufak sivilce gibi yaaa=((( hap kullandım hiç 1 işe yaramadım:s

şimdi bunu kesinlikle denemek istiyorum..

sizden ricam kullanan kişiler tekrardan hazırlanışını uygulamayı birde masaj die yazılmış masajı nasıl yapıcam?

kısaca anlatırsanız çokkk memnun kalırım;)

Hoşgeldin canım şimdi 150ml lik kreme 8 kaşık ot la 5-6 kaşık suyu kısık ateşte 2-3dakika kaynatıyosun kaynattığın otu 10 dakika dinlendirip kreme karıştırıyorsun bu karışımı bir gün dinlendirdikten sonra göğüslerine yedirmeden sürüyorsun kendisi emiyor biraz kurumasını bekle we sütüne bişey giy we öylece yatıyosun sabah kurumuş oluyor otları döktür renkli bişeyler giy batıyo çünki anlamadığın yer warsa sor canım kolay geleopuyorumnanaktan

kızlar bir aydır netim bozuktu bugün yazılanlara baktım ancak fazla gelişme gören yok gibi geldi bana shaka dışında benim bugün 36. günüm ve sadece 2 cm ilerleme var dolgunluk var ama tam anlamıyla bir gelişme yok ama yılmadan savaşa devam diyorum herkese iyi otlanmalar

Canım 36 günde 2cm yinede iyi bende 1 1'5 cm büyüdü bu aralar yapamıyorum yaa ama yapıcam inş işler bitse:hulya:

Canım 36 günde 2cm yinede iyi bende 1 1'5 cm büyüdü bu aralar yapamıyorum yaa ama yapıcam inş işler bitse:hulya:

canım dileğim herkes büyütsün ama benim yaş da malum 30 bir an önce büyümesi lazım ben bu arada hergün 1 nar yiyorum ve kase masajı yapıyorum ayrıca çemenle ilgili bir sitede sürüldüğü zaman büyüttüğünü yazmış sanırım bir doktordu o siteyi bir daha bulamadım inşallah onuda denemek istiyorum ama o da gece yatarken yapılacakmış o yüzden şimdilik askıda kaldı

canım dileğim herkes büyütsün ama benim yaş da malum 30 bir an önce büyümesi lazım ben bu arada hergün 1 nar yiyorum ve kase masajı yapıyorum ayrıca çemenle ilgili bir sitede sürüldüğü zaman büyüttüğünü yazmış sanırım bir doktordu o siteyi bir daha bulamadım inşallah onuda denemek istiyorum ama o da gece yatarken yapılacakmış o yüzden şimdilik askıda kaldı

Canım benimde yaş29 yaştan dolayı yawaş büyür galiba bizim ama denemekten wazgemeyelim kase masajı nasıl canım

Back