- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.401
Canım benimde yaş29 yaştan dolayı yawaş büyür galiba bizim ama denemekten wazgemeyelim kase masajı nasıl canım
ya nurum moralim cok bozuldu büyüyo gibiydi ama ölçtüm geçen gün aynı yine ölçüsü değişmemiş öf yaa( sen 36gün boyunca nasıl yaptın ya
kızlar ben de bugün ekipmanları aldım.Bu akşam hazırlıkları yapıp yarın akşam uygulamaya başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı:lepi:
anlatayım canım 150ml kreme (mümkünse dermokil) 8 yemek kaş şerbetci otu koyucaksın
8 kaşık ota 6 kaşık su az gelirse su koyabilirsin bunu kısık olarak en küçük ocakta kaynat 2 -3 dakika.. Sonra 10 dakika dinlendir kremle karıştır krem karışımını bir gün bekleticeksin kullanmaya başlamadan önce sonra başlıyosun sürmeye geçe yatmadan sür (masaj yapmadan sürüceksin)kurumasını bekle biraz sonra silmeden öylece yatıyosun askılı renkli bişey giy sonra pijamanı giyersin sabaha kadar öylece yatıyosun sabah kalktınmı kurumş oluyo we otlar biraz dökülüyo iç çamaşırına şıkıştırırsan dökülmez fazla ben küvete girip siliyorum, yıkamıyorum ben kafana göre takıl işte canım çok uzun oldu ama inş anlaşılır yazmışımdır
hadi kolay gelsin canım
Ben dermo kİl aldım kozmetİk dÜkkanından bİrde adaÇayını poŞet aldım farketmez dİmİ=?
Forumu bıraktınız valla merakla beklİyoruz cevapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?