Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Kase masajını ilk kez duydum faydasını gördün mü?
Bu arada ben masajımı sadece adaçayı ardındanda çatlak oluşmasın diye sürdüğüm yağsız nemlendiriciyle yapıyorum ama adaçayıyla masajdan sonra kaşıntı oluyor böyle birşey doğal mı acaba?

ya nurum moralim cok bozuldu büyüyo gibiydi ama ölçtüm geçen gün aynı yine ölçüsü değişmemiş öf yaa ( sen 36gün boyunca nasıl yaptın ya

kızlar ben de bugün ekipmanları aldım.Bu akşam hazırlıkları yapıp yarın akşam uygulamaya başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı:lepi:

ya nurum moralim cok bozuldu büyüyo gibiydi ama ölçtüm geçen gün aynı yine ölçüsü değişmemiş öf yaa ( sen 36gün boyunca nasıl yaptın ya

Canım benim ilk yaptığım karışım yanlış olmuştu sanırım ama düzenli akşamları sürdüm öylece yattım dolgunluk oldu yaşımdan dolayı gec büyüme olabilir şimdide yapamıyorum haftaya yeni yapıcam yeniden başlıycam ama dewam et hemen büyümeyeblir umutsuzlanmak yok tamamopuyorumnanaktan

ya bu karışımı tekrar anlatabilirmisiniz. tüm sayfaları okuyamadım.
otu kaynattıktan sonra nasıl bir krem koyuyoruz içine?
cinsi tipi nedir yani. bende yeşil çaylı bi vucut nemlendiricisi var o olurmu mesela içine sıksam????
lütfen biriniz anlatırsanız çok mutlu olucam...

Anlatayım canım 150ml kreme (mümkünse dermokil) 8 yemek kaş şerbetci otu koyucaksın
8 kaşık ota 6 kaşık su az gelirse su koyabilirsin bunu kısık olarak en küçük ocakta kaynat 2 -3 dakika.. sonra 10 dakika dinlendir kremle karıştır krem karışımını bir gün bekleticeksin kullanmaya başlamadan önce sonra başlıyosun sürmeye geçe yatmadan sür (masaj yapmadan sürüceksin)kurumasını bekle biraz sonra silmeden öylece yatıyosun askılı renkli bişey giy sonra pijamanı giyersin sabaha kadar öylece yatıyosun sabah kalktınmı kurumş oluyo we otlar biraz dökülüyo iç çamaşırına şıkıştırırsan dökülmez fazla ben küvete girip siliyorum, yıkamıyorum ben kafana göre takıl işte canım çok uzun oldu ama inş anlaşılır yazmışımdır
hadi kolay gelsin canım

sağol güzelim uygun bi zamanda denicem :)

slm kızlarr bend e bu karışımı denemk istiyorum ve karışımı dün akşam hazırladım yalnız krem dermokilin deil dediginiz gibi yagsız krem ismide EXCİPİAL die bi krem acaba bu olurmukii ... bana cvb azarsanız sevinirim ..

akşam sadece adaçayını içim daha sonra masaj yaptım yapraklarıyla buakşamda her iksini yapıcam

arkadaşlar merhaba sayfayı bugün gördüm ilgimi çekti...sayfalarında çoğunu okudum 20 yaş üstü olup göğsü 70 bedenden 80 bedene falan çıkan var mı yani gerçekten farkedilecek bi büyüme oldumu merak ettim varsa bende uygulamayı düşünüyorum daazemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar aldım şu şerbetçi otunu. birde dermokilin 150 ml lik kavanozdaki el kreminden aldım,
aktardan adaçayı aldım poşet çay.
karışımı yapanlar detaylı yazabilir mi ne yapacağız şimdi??

Ben dermo kıl aldım kozmetık dÜkkanından bırde adaÇayını poŞet aldım farketmez dımı=?
Forumu bıraktınız valla merakla beklıyoruz cevapları

Ben dermo kİl aldım kozmetİk dÜkkanından bİrde adaÇayını poŞet aldım farketmez dİmİ=?
Forumu bıraktınız valla merakla beklİyoruz cevapları

canım poşet adaçayını bitir ama bence aktardan dal şeklinde al, poşetler çok yoğun olmuyo gercek adaçayıyla kokuları bile çok farklı

ay ne bilim kız verdi bana normal dal dal olan adaçayı bitkisinden. dedim bunun poşetli olanı yokmu
aynı işi görüyo diye bende sallama poşet aldım. öteki türlümü aliyim sizce?

Kızlar krem yağlı krem olmıyacak yağsız krem olsun arko dove da olmasın işe yaramyor denenmiştir dermokil en iyisi yağsız hangi krem olursa olsun

kızlarrrr herkeze merhaba;
bende yeni katıldım aranıza.karışımı bende kullanmaya başladım bugün 4. gün olucak ve reglimde sonra şişlik inerdi ve hala şişlik devam ediyo sanırım bunu iyiye yormam lazım işe yarıyormu nee..intrommm çok tşklr bizi böle güzel bi konuyla aydınlattığın için.şu memişlrm bi büyüsün vala introm dile benden ne dilersen vala istediğin bütün duaları edicem senin içinn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…