Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

4 günde 2 cm ne güzel we inmedi bende de böyle hızlı büyüse yaa yaşımdan olsa gerek yawaş yawaşşşş büyüyorakannehir

nuruumm napıyosunn?
kız ben soğuktn masaj yapamıyorum artık :sinifsinif:
gece uyumadan önce karışımımı sürüp yatıyorum kaç gündür . bi de hurma yiyorum o kadar .. küç de alamadım dahaa :sinifsinif::sinifsinif:

Canım ben krem karışımını aksatmadan sürüyorum dermokil bir kutu almıştım o bitti mecburen dove la yaptım ama iki kutu aldım dermokil bundan sonra onunla yapıcam akşamları sürüyorum kurumasını beklerken çok üşüyorum inş hastalanmam masajıda bu aralar aksattım ama duştan sonra yapmaya çalışıyorum 1'5 2 cm büyüdü sanırım bende yawaş yawaş büyüyo yaaamirmirmirmir adaçayımıda içiyorum regli dönemindeyim ara werdim dün başladım
sende warmı büyüme gelişme yerimseniben

ay kızlar cok heyecanlandım. :1rolleyes: cok umut verici walla. benimkiler de küçük. bende hemen denicem. yararu olmasa bile sanırım zararı olmaz. daha tam okumadım yazılanları. okumaya çalışcam. ah biz bayanların ne bitmez çilesi var :1no2: yok selülitler yok kilolar yok göğüsler yok tüyler yok boymuz yok sacımız başımız bıktım walla :sinifsinif:

ben de regl dönemndeyim tatlm ama ara vermeden sürüyorum karışımı. büyüme var bence ama ölçmüyorum ben kaydirigubbakcemile2
hissediyorum aama kız büyüyolr :hulya:
ben neutrogena aldım. çabuk emiyo. 200 ml kutu dermokil gibi. kokusu da iyi canım.. 6tl verdm ona..
du bi tane hurma yiyim :lepi:

Büyüsün büyüsün ben regli döneminde ada çayına ara werdim krem karışınan değil kremi sürüyorum hiç ara wermeden iki kutu dermokilim waaaardelikafaduldenonunla yapıcam
bahsettiğiniz şu emilen şey de ne???

krem canım şerbetci otuyla yapılan krem karışımı yerimseniben

canım bence iyice oku we hemen başla biz kadınlar olarak herşeye bir çözüm buluyor büyümeyede bulduk yerimseniben
eee biz türk kadınları zekiyizdir CADIARZU

kizlar niye kimse cevap yazmiyo ben izine gelicem ve bir kerede otlari toptan aliyim diyom ne kadar krem gider marka verebilirmisiniz bide otlardan ne kadar alcaz aralik sonuna dogru ordayim bi daha yazin belki gelirim ve yarida birakmak istemiyorum toplamda ne kadar krem ve ne kadar ot gidiyo

ya kızlar siz hep bekarsınız.evlendikten sonra da büyüyecek,hamilelik,emzirme,alıp başını gider?
Bu seferde küçülteceğiz diye uğraşırsınız?
neyse bende deneyim bakalım şerbetçi otunukaydirigubbakcemile5

bende yaklaşık 2 haftadır uyguluyorum...1 cm büyümüş galiba yaa ama hiç farkedilmiyo...sevineyimmi bilemedim...ölçüde fark var ama gözle görülür bişiy yok...bide kilo alıyorum biraz ondan mı acaba ?

nur ummm şerbetçi otunu nasıl katıyoruz kreme?
Canım 150 ml lik kreme 8 yem kaşığı ota 6-7 kasık su cezweye otu we suyu koyuyosun 2 kısık ateşte 2 dakika kaynatıyosun 10 dakika dinlendiriyosun sonra bir kaseye kremi dök otu suyuyla beraber dök dibinde 2-3 kaşık su olsun kaynamadan önce su az gelirse koyarsın benim az gelmişti kotdum ot ya çekri suyu kremle otu karıştır bir gün 24 saat beklet sonra her gece sürüceksin biraz kurusun öylece yatıyosun sabah temizlersin o işlemleri biliyosundur okişopuyorumnanaktan aa otu tel süzgeçten gecir sapları ayır tohum gibi olanları atma onlarıda kat canım

wereyim canım şimdi nasıl desemki şerbetci otunu 3 tl lik aldım 4 krem karışımıa yeter sen 20 tl lik alabilirsin 150 ml lik krem bir ay gider desek bence dermokil krem 6 tl kaç ay yaparsan okadar alırsın canım 6 ay 6 tane 8 ay 8 tane gibi ada caıyda alıcaksan onuda 20 25 tl lik alabilirsin tamammı canım sorun olursa sor inş yararlı olmuşumdur sewgiler opuyorumnanaktan

cok saol canim araligin 23ünde annemlere varmis olurum insallah ocak ikidede döncem yani izine o kadarda uzun bi zaman kalmamis bir bucuk ay var yok sabirsizlandim simi bide sonuc alanlari ookuyunca ben asenanin kremini birbucuk ay aksatmadan kullandim tik yoktu biraktim ama ne varsa dogada var diye bosuna dememisler bu ilaclar kremlerde zaten otlardan yapiliyo tekrar saol canim bide bunu deniyim bakalim nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…