• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

cnm gelişmeleri yazmaya devam et lütfen. bende adaçayımı içicem birazdan. kremi dün aksam hazırlamıştım onu da sürücem yatmadan..

ya kızlar ben ara verdım bıraz:((( heryer ot sıkıldım çalışırken zor oluyor.ama tekrar başlıcam bakalım sadece 2 cm son halı bu:((((

ya kızlar ben ara verdım bıraz:((( heryer ot sıkıldım çalışırken zor oluyor.ama tekrar başlıcam bakalım sadece 2 cm son halı bu:((((

ya haklısın insan bir müddet sonra sıkılıyor benim 40 gün oldu hala 2 cm de ve bende 2 gündür yapmıyorum hastayım soğuk algınlığı bu yüzden kremi süremiyorum bakalım sonuç ne olacak sanırım introm dışındakilerde 2 cmden fazla büyüten yok gibi kafamçokkarıştı

kızlar bende dün gece yatmadan sürdüm otu öyle yattım streç filmle örttüm üzerini düşmesin otlar diye.
sabahta kalktım duş aldım. dondum resmen işe gelirken.
çalışanlar için hergece uygulanacak türden bi olay değil gibi geldi bana.
her sabah duş mu alıcam valla ölürüm.
nasıl üşüdüm sabah sabah.
ev hanımı olsam ne ala dicem valla of yaa.

kizlar hepinize selamlar ben izini bekliyorum bir ayim kaldi nerdeyse dört bucuk hafta sabirsizlaniyorum bi izine geliyim hemen alcam bu malzemeleri e bide ise yararsa izine kadar tam süper olur basarilar herkese

kızlar bende dün gece yatmadan sürdüm otu öyle yattım streç filmle örttüm üzerini düşmesin otlar diye.
sabahta kalktım duş aldım. dondum resmen işe gelirken.
çalışanlar için hergece uygulanacak türden bi olay değil gibi geldi bana.
her sabah duş mu alıcam valla ölürüm.
nasıl üşüdüm sabah sabah.
ev hanımı olsam ne ala dicem valla of yaa.

Canım strec kapama hava alması lazım duş almanada gerek yok ben şöyle yapıyorum sürüyorum yatıyorum renkli bişey giyiyorum bulaşıyor ona çünki iç camaşırıma şıkıştırdınmı yataga dökülmüyo içinde kalıyo sabah kalktığımda küwete girip siliyorum oraya dökülüyor kurumuş otlar yıkamıyorum istersen sil daha kolay bence kolaylıklar sana canımopuyorumnanaktan

bende ikigündür deniyorum kzılar şuan pek ffark eder bişi olmadı devam inşallah olur..
Canım daha erken sen dewam et büyüyeceklerdir kolay gelsin
kizlar hepinize selamlar ben izini bekliyorum bir ayim kaldi nerdeyse dört bucuk hafta sabirsizlaniyorum bi izine geliyim hemen alcam bu malzemeleri e bide ise yararsa izine kadar tam süper olur basarilar herkese

İnşallah sendede yarayacaktır canım hayırlısıyla gelirsin memleketine canım kolay gelsinopuyorumnanaktan

Arkadaşlar konuyu açıyor bizde aylardır uygulayalım Sürelim ıçelim ama sonuç olmasın. Hani nerde konuyu açanlar. Ortaya at ve git

gelişme kaydeden arkadaşlar; ne kadar bir gelişme kaydettiniz ve ne kadar sürede özet geçebilir misiniz rica etse :(

gelişme kaydeden arkadaşlar; ne kadar bir gelişme kaydettiniz ve ne kadar sürede özet geçebilir misiniz rica etse :(

canım benim dediğin gibi en çok gelişmeyi introm gösterdi bir arkadaş daha vardı 5_6 cm büyüdüğünü söyleyen ama çoktandır oda yok ben 2 cm büyüttüm ama 40 gün kullandım şimdi bıraktım ama bu gelişme ilk 20 günde olmuştu daha sonra hiç olmadı ama ne yaparsın umut dünyası işte...:emir_bebek:

Kızlar merhaba introm un işleri yoğun olduğundan giremiyor gelişmeleri yazın diyorsunuz ara ara yazıyoruz kk ne girdikce arada bir yazıları okursanız görürsünüz
Bazı arkadaşlarda işe yarıyor bazılarında işe yaramıyor bazısında ise geç fayda gösteriyor herkezde farklı oluyor yanı
Bende geç fayda gösterdi yaşımdan dolayı we düzenli yapmadım ilk karışımı yanlış yaptım bunlardan dolay 2cm büyüme oldu ama gözle görünür dolgunluk oldu
Ben şimdi yeni karışım yaptım otlarla uğraşmak zor oldu benim için süzgeçten gezirmeden otları kaynattım kremi sürüyorum otları la yediriyorum sonra otları atıyorum bide böyle deniycem kendime göre yapıyrum bişeyler sizde kendinize göre yapın bence

Sewgilerimleopuyorumnanaktan

nurum naber varmı gelişme şuan kaç bedensin?

Canım işlerden dolayı ara wermiştim yapamdım 3 gün önce yeni bir karışım yaptım we başladım ama gece bekletmiyorum,, yediriyorum kremi az yani günde iki defa sürmeye calışıcam şimdilik böyle yapıcam gelişme geç olur büyük ihtimalle ama 2 cm büyüme aynen duruyor bakalım zaman ne göstericek sende ne war ne yok yerimseniben

Back