- Konu Sahibi IntromTrack
bbenim mümkün degil büyük gögüslü olmam.ailemde hiç büyük gögüs yok hepsinin minik ninik .gögsü büyüyyen arkadaşların genlerindede var yani anlayacgınız.neyse saçlarım uzasın yeter gögüslerim toplar zamanla(((((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım buda bana mantıklı geldi sen serbetçi otunu kullanıyosun şimdi sanırım hangisini tavsiye edrsin ben 22 yasındayım mezurayla 83 :kedi:hergün adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içtim spor yaptım hazırladığım yağ karışımıyla masaj, buz masajı duşta soğuk su tuttm bu süre zarfında sütyen takmamaya çalıştım sarkmaması ve sıkı kalması içinde banyoda yosun sabunu kullandım a.s.
tatlım çok sağol paylaştığın için gelişmeleri bekliyorum bu arada o yağları ben de kullanmaya başladım :)
kızlar bende internetten sipariş ettim otumu yarın gelcek naniknanik , karışımı hazırladıktan sonra masaj yapcakmıyız peki emilene kadar yoksa öyle bekleyecekmiyiz ve bunu hergün mü uygulayacağız çoksoru sordum ama :1rolleyes:
canım bişey sorucam şimdi bu şerbetçi otunu ne kadar süre kaynatıcaz(ben ıhlamıur ve onun gibi ismi aklıma gelmiyo sadece bi kaç tene otun kaynaması gerekiyo diye biliyorum.diğer otların kaynayınca etkisi geçiyor diye biliyorum)sen kaç dk kaynatıyorsun?ha bide yağsız krem derken nemlendirici el kremlerindenmi alıyım arko nem yada niveanın nemlendiricisinden falan olurmu?bide şerbetçi otunun suyunu süzmeden kremi mi karıştırıcaz yani ot su ve krem 3ü bir arada mı olcak?şimdiden çok teşekkür ediyorum. sağolasın:)
ya bana hiç inandırıcı gelmiyor böyle şeylerle göğüs büyüme olayları :S
Yani ne bileyim bunları içiyorsunuz sürüyorsunuz göğüs büyüyor öylemi hemde sıfır olan göğüsler...
Ne yani birden mi fırlıyor bu şeyler..:S
Bilmiyorum garip geldi enteresan... Gözle görülür bi ispat olmadan inanmak ne derece mümkün olur sizce?
Ya Kizlar bu serbetci otunun yapraklarini alcaz demi? Kozalak seklinde degil yani?
evet tatlım şu anda 98 cm hatta 98,5 :)98 olmuş mu cnm memişlerin sırnaşık şey biz başlayana kadar senin 85 beden göğüslerin olur heralde delikafaduldensırnaşık şey
benim kafama takılan bi soru var baştan beri otu almadım alcağım ben bilecikteyim internette araştırdım bilecikte yetiştiriliyormuş otu daha görmedim eşime söyledim arkadaşı yetiştiriyormuş ona getittirecek ota baktım internetten yaprak ve kozalak gibi hangisini kullanacaz yaprağınımı yoksa kozalağınımı kayntınca süzmeden otla birlikte karıştıracaz kremi anladığım kadarıyla ot içinde eziliyormu sürmesi zor olmazmı öyle hem göğüste kalmaz heralde dökülmüyormu
benim göğüslerim çok küçük değil 75 beden ufak geliyor 80 beden biraz bol 80 i doldursun birazda yaygın toparlansın istiyorum introm trak sorularımı cevaplarsan sevinirim canım
introm track arkadaşım gözümden kaçtıysa kimse kusuruma bakmasın da şerbetçi otu krem karışımı ne kadar süre dayanıyor acaba? kaç günlük yapmalıyız?
inş işe yarar canım ya bende baya yarıyo.ölçüm 80 dıya suan 81.5 oldu cok mutluyum yaa
kaydirigubbakcemile5.Sen yaglardan fayda goruyomusun nasıl canım.bu arada serbetcı otunu karışımını gaza gelıp baya yapmısıM bıteremedıM hala ki yenısını yapıyım.kaydirigubbakcemile3
kızlar bende internetten sipariş ettim otumu yarın gelcek naniknanik , karışımı hazırladıktan sonra masaj yapcakmıyız peki emilene kadar yoksa öyle bekleyecekmiyiz ve bunu hergün mü uygulayacağız çoksoru sordum ama :1rolleyes:
tatlım kaşınma olması ilerde büyüyceğini gösteriyor masaj çok yapma bu karışımla yüzeyda kalsın krem göğüs kendi emsinben baya bekletym 2 gün oldu çok kaşınıo ciddende ama daha bi büyüme yok wild_blonde gibi kremle masajyapıorum çok az sonra otları sürüyorum.emdiktn snra otları alıyorum kaydirigubbakcemile5
umarım hepimizin istediği ölçülere kavuşuruz opuyorumnanaktan
mrb kızlar bende aranıza katıldım inşallah yarın bende kullanmaya başlicam bu karışımı bugun yaptım bir gun bekletilmesi gerekiyorumş inşallah faydası olur yanlız adaçayını pek içmek istemiyorum aslınmda içmesem olmazmı yaaaaaa gelişmeleri size aktarıcam:dance: