- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.261
Kızlaaaar nasılsınız ben şey düşündüm otu suyuyla sürsek ne değişir ki illa kremmi olması lazım.Hem öle saf su olursa daha çabuk fayda etmezmi?
nurumm bende küçe başlıcam umarım işe yarar
Başla canım inş işe yarar
Kreme karışması otların kremle bütünleşmesi kreme geiyo ya suyunu sürsek belki otlarından yararlanamayız
belkide işe yarar denemekte fayda war
Bugün kadının bir tanesi doğumdan sonra kara üzüm çekirdeğiyle göğüslerinin eski haline geldiğini söyledi. Göğüslerine bir gözattım gayet yerinde bir dolgunluğa sahipti. Gergin bir yüze sahipti, sordum yaşını otuz dokuz deyince acaba çekirdeğin mi etkisi dedim kendimce.
nurum hergğn 1 tatlı kaşığı yiyorum ben, sen nasıl yedin küçü?
ben baya önce başlamıştım ona, ama sonra yok yoğurda koymayın, yok demir kaşıkla yemeyin bisürü şey çıkmıştı kafam karıştı bıraktım :))
nurum güzelim ben küç diyince millet o ne dio
ben nerden bulcam aktardan demi?? sositososito
bi de karaüzüm çekirdeği tozu . . . öyle mi?? opuyorumnanaktan
anlattrmısn bana bunları kuzumm benimkilere de bi 5 cm ii olur olsa hihoyyyt hihoyyyt
ara verdiğime pişman oldum ama öle böle deil çok fena oldular benimkiler kııızzzzz kaydirigubbakcemile3
Canım ben ilk önce tatlıyı sewdiğim için küçük pudinkler aldım iki yemek kaşığı pudinğe katıyodum bir tatlı kaş küç ü sonra tadına alıştım suyla yutuyorum hem kolay hemde suyla hızlıca bitiyor suyla yut sende canım plastik kaşıkla yersen iyi olur hani şurupların içinden çıkıyo ya onun gibi
nurum hergğn 1 tatlı kaşığı yiyorum ben, sen nasıl yedin küçü?
ben baya önce başlamıştım ona, ama sonra yok yoğurda koymayın, yok demir kaşıkla yemeyin bisürü şey çıkmıştı kafam karıştı bıraktım :))
iki gündür suyla içiyorum bende, zorlanmadan gidiyo valla :)))
günde 1 tatlı kaşığı yetermi? sabah 1 akşam 1 toplam 2 kaşıkmı yesek acep :uhm:
iki gündür suyla içiyorum bende, zorlanmadan gidiyo valla :)))
günde 1 tatlı kaşığı yetermi? sabah 1 akşam 1 toplam 2 kaşıkmı yesek acep :uhm:
nası fena oldular? yani iyimi diyosun kötümü anlamadım :))
Canım küç kısaltması işte kara üzüm çekirdeği diyceksim kara üzümüm çekirdeğinin öğütülmüş toz halinde weriyo aktardan bulabilirsin.
kutu'da olanda war açık satılan'da war güwenilir bir aktardan alırsan acık olanlar daha uygun we daha çok alabilirsin.
kilosu 20tl'ydi bir zamanlar şimdide aynıdır yani bir 10tl'lik al baya yeter sana sonta yine alırsın okişmi tatlım
we bırakmadan aksatmadan kullanıcaksın tamamı yoksa kulağını çekerim heeekaydirigubbakcemile
hadi kal sağlıcakla öptümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?