• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

slm kızlar ben karışıma düzenli devame diyorum artık ve inş bi sorun olmazsada devam etcem burasıda bana motive oluyor introm saolsun.
şuan 85cmdeyim introm işe yarıyor umutluyum devam etcem cnm ben adaçayını 1 bardak içiyorum

slm kızlar ben karışıma düzenli devame diyorum artık ve inş bi sorun olmazsada devam etcem burasıda bana motive oluyor introm saolsun.
şuan 85cmdeyim introm işe yarıyor umutluyum devam etcem cnm ben adaçayını 1 bardak içiyorum

hayır cnm aksatmıcam merak etme çok mutlu oluyorum ve snele konuştukça daha hevesli yapıyorum introm çok tşk ederim sana cnm bide bişey soracağım sana göğüste fzl ağrı olması normal mi zmn zmn

normal tatlım tabiki de sonuçta deri genişliyor içinde dolgunluk büyüme artıyor son derece normal ama günlerce aralıksız olmasın yeter

cnm 1 ay oldu ama 24 günü fln düzensiz oldu bıraktım çayı içmedim fln şimdi düzenli yapıyorum ve inançlıyım büyüyecek sizlerde inanın öncelikle ve isteyerek yapın zorsunmayın:)

Back