Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

önemli değil tatlım

nurum gelişmeleri bekliyorum

qlamorous sana pek birşey diyemeyeceğim bende adette hiç şişme olmadığı için anlayamıyorum

ya kızlar ben sanırım şerbetçi otu yerine adaçyını koymuşum karışıma Allahım yaaaaaaaaa....ikisini aynı anda aldım karıştırdım sanırım biri bana adaçayıyla şerbetçi otunu biraz tarif edebilirmi...sanırım ondan kaşıntı falan hiçbişi olmuyo...

Merhaba..bende aynı sorunu yaşıyorum ve yazdıkların gercekten dikkatimi çekti ama bu förmülün yan etkisi varmı ve sen nerden öğrendin merak ettim gercekten..

tatlım şerbetçiotu toz gibi öğütülmüş oluyor pul biber gibi düşün adaçayı ise kurumuş çiçek gibi dal üstünde oluyor

hım teşekkürler ee ölçseydin belkide büyümüştür bide nekadrdır kullanıyorsun bende hap kullanmıştım ama bırakınca eskı haline döndü

aaa bide kızlar fazla yapmayın ben 300 lükle yaaptım ilk çok kuruyo az kaldı şimdi zor sürüyorum pazartesi yenisini yapıcam azar azar yapmak daha iyi 150ml iyi yani

tatlım şerbetçiotu toz gibi öğütülmüş oluyor pul biber gibi düşün adaçayı ise kurumuş çiçek gibi dal üstünde oluyor

opuyorumnanaktan sağol tatlım ben adaçayını katmışım şimdi belli oldu....aslında sevindim yaaa en azından şimdi bi ümidim daha var...doğru yapıcam karışımı ve olucaaaaaaakk:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…