Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

8 kaş otla 4kaşık suyu 150ml krem için we dinlendiricez ölçüler bunlarmı yani sitede acemiyim uzun açıklamnı bulamıyorum tekrar

dermokil zorunluluğu yok tatlım ama onun kıvamı iyi oluyor yağsız krem olması lazım unutma sakın ve dove arko ya da nivea olmasın yeter

10 dk baya çok olur tatlım suyu buharlaşır gider

suyu az kalmıştı zaten canım sulu olucak dimi karışım o suyunu emicekmemiş benimki kuru baya kremi emiyo sonra kuruyo çok sulu değildi ama çok az suyu wardı galiba karışımım olmadı benim şimdi sürdüm 1 cmlik büyüme war ama dolgunlukta war

Kaşıntı war ama fazla büyüme olmadı demekki benim kremden pazar günü yenisini yapıcam bakalım ne olucak inş büyür

evet canım benim dediğim ot bu işte yalnız resimde kozalak şeklinde yağrakları kat kat.benim aldığım ise yapraklarından tek tek ayrı.hani sen geçenlerde bu karışımın resmini yüklemiştin kaçıncı sayfada onu biliyomusun peki?benimkiyle bi kıyaslıyım bakalım yapabilmişmiyim.hee bide dermokil aldım kremi akşamüstü yaptım şuan beklemede yarın sürücem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…