- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.821
Merhaba arkadaşlar, bende bir süredir takipteydim. Adaçayı ve karışımı 2 gündür düzenli kullanıyorum. Bu arada 31 bitti. 32'den gün alıyorum. Yaş ile alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum. 2 çocuk annesiyim. Emzirmeden dolayı benimde göğüslerde ufalma olmuştu. Gerçi göğüs altı 76 göğüs üstü 84. Emzirmeden dolayı üstlerde biraz boşalma olmuştu. Hatta göğüs kafesi kemiğimin bir tanesi hafif belli oluyordu göğüs üstünde. Karışımı ilk salı akşamı kullandım. Daha dünden kemik artık görünmüyor. Gerçi ebatta bir değişiklik yok ama bir günde dolgunlaşma oldu. Ve birde dove kullandım. Herhangi bir sorun yok. Yaşla ilgili sonuç alamam diye düşünen arkadaşlar varsa bence artık düşünmesinler. Birde olumlu olacak diye yaklaşsınlar. umutsuzluğa kapılmasınlar
canım bende dove la yapıyorum kaşıntı oluyomu sende benim hiç kaşıntım olmuyo bi yanlışlıkda yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum CADIARZU
yani kremin 3-te 1 inden daha azını yaptım ben ama o bile çok fazla oldu.. tahmini 4-5 gün yeter..
ben adaçayımın içine bugün şerbetçi otuda kattım :))
ayrıca adaçayını içebilmek için içine balda katabilirsiniz..
genellikle tavsiyeler küç yağı ve çilek yağı yönünde fakat ben yağ masajı yapmıyorum
birde masajı gün içinde uygulamak gerekiyor krem uygulamasını akşam yapmak gerekiyor
araaya saat koymak gerekli yani :))
ayrıca buz masajı yapanlarada fikrim geldi
şerbetçi otunun kaynatılmış suyunu dondurup masaj yaparsalar buz masajı etkisi artabilir.. :))
ben normal masajlarda yapıyorum yanısıra..
krem olayına gelince genellikle nivea dove ve arko ile yapılanlar olmuyor..
dermokil oldu bende
ama alternatif için yoğurt yaptım oda oldu..
bu akşamdan çok az hazırlayıp yarın için avonuda tatbik edeceğim..
ayrıca ilk 3-4 gün bi gelişme görmemek normal östojen hormonunu harekete geçirebilmek önemli.. daha sonrasında ilerleme olur diye düşünüyorum..
göğsümden değişik bir sızı yada kaşınma gibi birşeyi bütün gün hissettim sanki hafiften balon şişiyormuş gibi içimde..
masaj yaparken hissetmiyordum..
buda otun ve kremin işe yaradığını gösteriyor..
dipnot: ayrıca yyoğurdu sürer sürmez hemen kaşınmıştı kremde ise daha yavaş ve az kaşınma oldu..
adaçayı regl dönemini düzenliyormuş onu içebilirsin ama şerbetçi otu düzeni bozuyormuş onu uygulama vede içme..
otların ismini google yazarsan ordaki sitelerde her ot için açıklamaları oluyor genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?