Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Bende gözle görünür bir dolgunluk hissediyorum ölçmedim henüz ama büyümese bile dolgunlaşdı sanırım krem karışımım az kaldı hafta başında yeni krem karışımı yaparım

öncelikle bu paylaşımlarınız için teşkkür ederim :) yalnız bnm elimin ayarı pek iyi değildir de o yüzden yapabileceğimi sanmıyorum yaklaşık olarak oranları verebilir misiniz ona göre yapayım..

nurum hoşbulduk :)

oya tatlım önceki sayfalarda yazmıştım da unuttum şimdi sen 8 kaşık ota 4 kaşık su kat 150 ml kremle karıştır uyarıyım krem arko nivea dove ya da yağlı olmıycak

kızlar ben 3 gündr yapmıom dün masaj yaptım düzen göçtü gitti benden memilşerim 83. reglim geçti9 gün acep ne ki korkuyorum? (

bnmki dedi ki o içtiğin zıkkımlardan olmuştur korkma.ama adaçayı gecktrmek yerine düzenliomuş.ben hep düzenliydim hiç geckmemişti şimdie kadar.

nurum hoşbulduk :)

oya tatlım önceki sayfalarda yazmıştım da unuttum şimdi sen 8 kaşık ota 4 kaşık su kat 150 ml kremle karıştır uyarıyım krem arko nivea dove ya da yağlı olmıycak

hmm iyi ki sormuşum ben de nivea katmayı düşünüyordum..peki sen hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…