- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.781
merhaba kızlar
ben bu kremi 9 gündür yapıyorum 1cm bile büyüme yok sadece dolgunluk var arada sırada kaşıntı oluyor
introm ben de özel ilgi istiyorum tatlım benlede ilgilen lütfen seninle aynı anda yazışamıyoruz hiç ben girdiğimde nete sen çıkmış oluyorsun benim göğüs altı 75 üstü 3 gün önce 82 idi şimdi 83 olmuş çok acıma var kızarıklık var görüntüde büyüyor gibi sanki ama ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ayrıyeten ve o da biraz dolgunluk yapıyor bazı dönemlerde.Ayrıca ben 30 yaşındayım yani size göre biraz şanssızım ama yine de deniyorum karışımı bugün 4. günüm ve sanki olacak gibi ben ayrıca sabahları buzlukta dondurduğum çileklerden biriyle masaj yapıyorum göğsüme sence devam edeyimmi çileğe
aldığım krem linkteki krem ama doğrumu bilmiyorum ??
birde avon gliserinli el kremi ile dermokil in içeriğini kıyaslamıştık o da olabilir mi belki sen anlarsın ?
tatlım bana uygulamalarını anlatır mısın bir de karışımı nasıl ve neyle yaptığını
8 de adaçayını içip masaj yapıyom 10 gibi de aynı işlemi yapıyom 11de de karışımı sürüyorum
sesin dediğin gibi yapmıştım aynı gün sen yaptıktan sonra yazmıştın 6 kaşık şerbetçi otunu 4 kaşık suda kaynattım 10dk beklettim sonrada 100 gr kreme koyup karıştırdım 1 gün beklettim sonra sürdüm
peki hangi kremle
aldığım krem linkteki krem ama doğrumu bilmiyorum ??
birde avon gliserinli el kremi ile dermokil in içeriğini kıyaslamıştık o da olabilir mi belki sen anlarsın ?
nivea sorf
tatlım sen bazı yerleri atlamışsın sanırım yaklaşık 5 sayfada bir filan yazıyorum arko nivea ya da dovela olmuyorlar deneyenlerde aynısını söylüyor belki başka olmayan markalar da vardır ama kendimden ve deneyenlerden gözlemlediğim kadarıyla bu kremlerle olmuyor
öyle mi bilmiyordum o sayfaları da atlamışımpeki hangi kremi tavsiye edersin. sen dermokil di galiba yanlış hatırlamıyorsam onu kullanıyordun
dermokili her zaman kullanmıyorum rastladığımda alıyorum ancak illa o olcak diye şart da yok
neyse tatlılarım ben çıkıyorum çok işim var daha
yahu dermokil dışında diğer hangi kremler ile oluyor..dermokili her zaman kullanmıyorum rastladığımda alıyorum ancak illa o olcak diye şart da yok
neyse tatlılarım ben çıkıyorum çok işim var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?