Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Canım benim yaşda 29 sen hangi kremle yaptın adı ney kremin doğum kontrol haplarıda büyütüyo 4 günde bir cm iyi ya inş benimde büyür

canım kremim dermokil başka krem almıştım ama introm ısrarla onu tavsiye edince değiştirdim ben yıllardır ara ara doğum kotrol hapı kullandım asla büyütmedi ama adetin 12 13 üne doğru her zaman dolgunlaşma oluyordu şimdiki 1 cmlik fark inşallah o değildir ama her zamankinden daha büyük görünüyorlar 85 dolgulu sütyen kullanıyorum önce boşluk kalırdı şimdi sıkıyor sanki beni sütyensiz atlet giyincede baya bi güzel görünmeye başladı ama ben başka şeylerde yapıyorm canım çünkü yaş sınırda bekleyecek vakit yok yani sana asıl ölçümü 1 hafta sonra veririm düşmezse büyüyor demektir ama ben ümitliyim büyüyecekler ben bu arada saraçoğlunun kürünü geçen yıl denedim ama bi işe yaramadı çok tefrruatı vardı çoğunu yapamadım bir sürüde param gitti yazık oldu

bakiyim bugün çarşıya çıkınca eğer bulabilirsem dermokil alacağım ama eğer çok yüksek fiyatları varsa almam
uygunsa alırım :))

ben oriflame de bi krem gördüm üzüm çekirdeği özlü ve yatıştırıcı.yüz kremi diye geçiyor.demekki yağsızdır.. bir alana da bir bedavaymış.fiyatı da çok uygundu. ben ondan sipariş verdim

kimlerde dermokil vardı
bana ellerinde ki ürünü tarif edebilirler mi
kendi aldığım doğrumu diye kıyaslayacağım
aldığım adam yağlısı yağsızı yok bunun bu var dedi verdi
150 ml 7.5 tl aldım
ayrıca istanbuldayım ve 9 tane eczane 3 market dolaştım bulamadım
son umut biryere girdim sonra dönecektim eve orda da son krem kalmış o yüzden aldım

orflime ürünlerini hiç beğenmiyorum bir merak bir ürün denedim bayda pahalı birşeydi
miniminnacık şey üstelik plastik kutuda geldi ve ürün resmen dandik birşeydi
vazelin gibi idi anlattıkları işin hiçbirisine de yaramıyordu..
yıllardır avon kullanırım avonun bir kaç ürünü hariç gerisini beğeniyorum temsilciliğini de yapmıştım bir dönem.. kendi ürünümi ucuza alıyım diye
evlendim bıraktım

kızlar bu dermokilin içeriğinde gliserin falan yazıyor avonun gliserinli el kreminin içindekiler kısmında neler yazıyor kıyaslayalım da o da olabilir gibi geldi bende ki doğru kremse..
ha birde arkonun tüp kremlerinde sıfır yağsız bir kremi varmış onu da bulamadım bulan olursa onunlada deneyebilir gibi geldi
bu krem olayını çözmek lazım malum uzun süre kullanacaksak..
krem ihtiyacı olduğunda çözüm üretmek lazım

ben bu akşam hazırladığımda bir miktarda yoğurt ile hazırlayacağım birini birinde birini diğer göğsümde test edeceğim sonuçları size bildiririm

birde alterntif geldi
bi yanık kremi var çok meşhur yoğurt gibi olan oda sıfır yağsız yoğun nemlendirici 4 tl bişey hatırlarsam ve evde bulursam onuda deniycem :))lülülülülülü

avonun gliserinli el kreminin içindekiler: aqua, glyceryl stearate se, glycerin, paraffınum lıquıdum,cetyl alcohol, dimethicone, sucrose cocoate, phenoxyethanol, dısodıum edta, methylparaben, parfum, calcıum pca, tocopheryl acetate, tocopherol

hmm
DERMOKıL deionize water (safsu sanırım kastedilen ),glyceril stearete, ceteareth-20, ceteareth-12,cetearyl, alcohol,cetylpalmitate, stearic asit, cetily stearly alcohol, aleyl erucate, caprylic capric triglyceriade, gliserine, parafinium liqiudium,dimethicane,frogrance,kaolinite,bentonite,phenoxethanol,methlyparaben,, ethylparaben,problyparaben,isobutypraben, citricaside

çoğu içerikleri aynı ben pek anlamadım maddelerden ama belki introm geldiğinde bakarsa farkı söyleyebilir gıda mühendisi idi içerikten daha iyi anlar
benim öğrendiğim fen bilgileri bunlardan bir kaçının sadece ne olduğunu anlamama yetiyo :) ne işe yaradığını anlamama değil..
neyse otu kaynattım ve beklettim
azcık deneyeyim
bu arada yanık kremi
bepanten..

yeni çıkmış canım. krem yani yağsızsa üzüm çekirdeği de büyüttüğü için çok işime yarar. şerbetçiotunu onun içine karıştırırm..dermokil pahalı baya ve ben de bulamadım

yok ben 7 bucuga aldım benim tahmin ettiğim kadar pahalı değilmiş 10 liranın ustunde olsa almıycaktım
ama gerçekten ben 8 tane eczane dolaştım ve ancak buldum istanbulda zor bulunan bişey diğer yerlerde kolay bulunur mu bilemiyorum ama dediğim gibi alternatif üretmeye çalışıyorum
sende ozaman o kremle dene çok az yap ama kremin boşa gitmesin..

sen de dermokilden memnun kalırsan yaz cnm

Bende bu gün dermokil el kremi aldım doğrudur umarım 150 ml aldım elimdeki krem bitsin onu yapıcam ama zor buldum 4-5 yere baktım sonunda buldum inş işe yarıyacak
dermokil le yapan arkadaşlar sizinde el kremimi

nurr umm senin kremi bi tarif edermisin..
nasıl bişey kapak rengi falan
ben sordum yağsız dedim başka yok zaten bu var deyip verdiler
bende tek orda var diye aldım

bu arada intromTrack neden gelmedi bugün acaba..
bugün karışımı hazırladım yarın da kullanacağım akalım
ayrıca bi yoğurt ile bir krem ile hazırladım azar azar
işe yaracak mı diye bakalım haber veririm ben size

ya sorunda o işte
ben yağsız dedim ama üzerinde ne yağlı yazıyo ne yağsız yazıyor böyle yavruağzı pembe arası bi kapağı var benimkinin kutuda ve 150ml el kremi..

ya sorunda o işte
ben yağsız dedim ama üzerinde ne yağlı yazıyo ne yağsız yazıyor böyle yavruağzı pembe arası bi kapağı var benimkinin kutuda ve 150ml el kremi..

Canım benimde öyle galiba dermokil olsunda önemli değil heralde yağsızdır doğru aldık galiba

ıntromtrack o kadar yöntem okudum senınkı kafama yattı uygulucam inşallah olur bişiler bide buz masajını öneriyo genelde herkes serbetcıotunu daha once duymustum ama bulamamıstım :S ıns bulurum. gelısmelerı paylascam gelısme olursa artık

ya ben denedim bir hafat kadar bunu fakat bir degişiklik olmadı birde adacayı icmesek olmuyormu ya onun nasıl bir etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…