- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.761
Canım benim yaşda 29 sen hangi kremle yaptın adı ney kremin doğum kontrol haplarıda büyütüyo 4 günde bir cm iyi ya inş benimde büyür
ben oriflame de bi krem gördüm üzüm çekirdeği özlü ve yatıştırıcı.yüz kremi diye geçiyor.demekki yağsızdır.. bir alana da bir bedavaymış.fiyatı da çok uygundu. ben ondan sipariş verdim
orflime ürünlerini hiç beğenmiyorum bir merak bir ürün denedim bayda pahalı birşeydi
miniminnacık şey üstelik plastik kutuda geldi ve ürün resmen dandik birşeydi
vazelin gibi idi anlattıkları işin hiçbirisine de yaramıyordu..
yıllardır avon kullanırım avonun bir kaç ürünü hariç gerisini beğeniyorum temsilciliğini de yapmıştım bir dönem.. kendi ürünümi ucuza alıyım diye
evlendim bıraktım
kızlar bu dermokilin içeriğinde gliserin falan yazıyor avonun gliserinli el kreminin içindekiler kısmında neler yazıyor kıyaslayalım da o da olabilir gibi geldi bende ki doğru kremse..
ha birde arkonun tüp kremlerinde sıfır yağsız bir kremi varmış onu da bulamadım bulan olursa onunlada deneyebilir gibi geldi
bu krem olayını çözmek lazım malum uzun süre kullanacaksak..
krem ihtiyacı olduğunda çözüm üretmek lazım
ben bu akşam hazırladığımda bir miktarda yoğurt ile hazırlayacağım birini birinde birini diğer göğsümde test edeceğim sonuçları size bildiririm
birde alterntif geldi
bi yanık kremi var çok meşhur yoğurt gibi olan oda sıfır yağsız yoğun nemlendirici 4 tl bişey hatırlarsam ve evde bulursam onuda deniycem :))lülülülülülü
nurr umm senin kremi bi tarif edermisin..
nasıl bişey kapak rengi falan
ben sordum yağsız dedim başka yok zaten bu var deyip verdiler
bende tek orda var diye aldım
Canım krem rengi kapağı we beyaz el kremi yazıyo kutuda krem tüpde olanı wardı azdı almadım bide hem el hem vucud olanı wardı oda 1500 çok du normal el kremi 150 lik aldım yağlı yağsız sormadım aklıma gelmedi dermokil buldum ya hemen aldım zor buldum ama
ya sorunda o işteCanım krem rengi kapağı we beyaz el kremi yazıyo kutuda krem tüpde olanı wardı azdı almadım bide hem el hem vucud olanı wardı oda 1500 çok du normal el kremi 150 lik aldım yağlı yağsız sormadım aklıma gelmedi dermokil buldum ya hemen aldım zor buldum ama
ya sorunda o işte
ben yağsız dedim ama üzerinde ne yağlı yazıyo ne yağsız yazıyor böyle yavruağzı pembe arası bi kapağı var benimkinin kutuda ve 150ml el kremi..
ya sorunda o işte
ben yağsız dedim ama üzerinde ne yağlı yazıyo ne yağsız yazıyor böyle yavruağzı pembe arası bi kapağı var benimkinin kutuda ve 150ml el kremi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?