• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

dermokil ne kadar ki acaba çok mu pahalı pahalı ise alamam şahsen bide yaparız boşa gider vs yani lüzümsuz yere çöpe para atamam
sen rastegel alıyorum krem marka bakmıyorum demiştin introm?? diğer aldığın kremler hangileriydi..

dermokil ne kadar ki acaba çok mu pahalı pahalı ise alamam şahsen bide yaparız boşa gider vs yani lüzümsuz yere çöpe para atamam
sen rastegel alıyorum krem marka bakmıyorum demiştin introm?? diğer aldığın kremler hangileriydi..

cnm dermokil yaz googleye satan sitelerde fiyatlar çıkıyor

dermokil 21 ytl
introm sen marketten uygun kremlerden alıyorum demiştin.. dğer işe yarayan kremler hangileri isimlerini verirmisin
arko nivea dove yaramıyor dedin
yani dermokil pek uygun fiyatlı gelmedi
bırak pek uygun fiyatı pahalı geldi
üstelik hiç de olabilir işe yaramayabilir??

sürdüm kalan son kalan azcık dove lu karışımı da.. yenisini nereye yapıcam şimdi kara kara düşünüyorm tüm kremlere bakıp

intromTrack: üstüne giyebilirsin tatlım yalnız emiiycek şeyler giyin yeter krem önerimin olmasına gerek yok hepsiyle oluyor

intromTrack:canım ben de önüme geleni alıyorum inan ama dur bi isim vereyim sana en kıvamı iyi o oldu dermokil el kremi diye birşey
dermokil heryerde satılıyor mu ben markette bulamadım ayrıca önüme geleni alıyorum demişssin de?

dermokil 21 ytl
introm sen marketten uygun kremlerden alıyorum demiştin.. dğer işe yarayan kremler hangileri isimlerini verirmisin
arko nivea dove yaramıyor dedin
yani dermokil pek uygun fiyatlı gelmedi
bırak pek uygun fiyatı pahalı geldi
üstelik hiç de olabilir işe yaramayabilir??

canım ya ben kozmetikçiden 6 liraya aldım dermokil el kremini bu nasıl oldu şimdi

konu ilk açıldığından beri sürekli takip ediyorum biri çıkıp ben denedim gerçekten işe yaradı dese anında başlıcam ama yok sanırm fisfisfis
bi yerde de çemen otunun etkili olduğunu duydum onu denemeyi düşünüyorum küç falan denedim hiç farketmedi
artık bi çözüm bulmam lazım çok rahatsız edici böyle :çok üzgünüm:

introm ben de özel ilgi istiyorum tatlım benlede ilgilen lütfen seninle aynı anda yazışamıyoruz hiç ben girdiğimde nete sen çıkmış oluyorsun benim göğüs altı 75 üstü 3 gün önce 82 idi şimdi 83 olmuş çok acıma var kızarıklık var görüntüde büyüyor gibi sanki ama ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ayrıyeten ve o da biraz dolgunluk yapıyor bazı dönemlerde.Ayrıca ben 30 yaşındayım yani size göre biraz şanssızım ama yine de deniyorum karışımı bugün 4. günüm ve sanki olacak gibi ben ayrıca sabahları buzlukta dondurduğum çileklerden biriyle masaj yapıyorum göğsüme sence devam edeyimmi çileğe

konu ilk açıldığından beri sürekli takip ediyorum biri çıkıp ben denedim gerçekten işe yaradı dese anında başlıcam ama yok sanırm fisfisfis
bi yerde de çemen otunun etkili olduğunu duydum onu denemeyi düşünüyorum küç falan denedim hiç farketmedi
artık bi çözüm bulmam lazım çok rahatsız edici böyle :çok üzgünüm:

canım haklısın başka kulüplerede bakıyorum kesin büyüttüm diyen tek tük kişi var birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor galiba ama denemeye değer ya büyürse

kızlar yaa.. benim krem aşşırı derecede sulu oldu. daha önce yaptığımda böyle bişiyle karşılaşmamıştım. napmam lazım. bu akşam yaptım kremi, 1 gün bekliycem; sizce çeker mi suyunu?

valla internetten baktım ama ml si falan mı buyuktu senin ki kaç ml?

ya hakkatten 200 sayfada net bi ilerleme gören yok intromtrack dışında
ya herkes eksik yapıyor ya sorun çıkıyor..
geçen sayfalarda biri işe yaradı yaptım dedi
bende kaç zamandır takip ediyodum
bizim için sorun yok kocam beni böyle çok fazla seviyor ama ben yaza ve mayolara hazırlık yapmak istiyorum
destekli 75 yerine desteksiz 75 yeter bana şöle dantelli sütyenler falan destekli olmuyo ki benimde çok hoşuma gidiyo cafcaflı şeyler o yüzden
bizim için olsada olur olmasada olur ama
eğer öyle başkasında olmaycak bişeyse yani sadece intromda olmuşsa üzücü bir şey çünkü bir çok kişi umut ediyor

ama lütfen yapanlar tam anlamıyla uygulasın
yalnız benim anlamadığım
introm daha önceleri krem önemli değil yağsız olsun yeter alreji açısından demişti daha sonra arko nivea dove olmuyor dedi

yani herkeste dermokil bulamıyor ki??

ecebaby
sen kremide dermokil kullandın ilerleme var mı nedir..
yani tam uygulayan diğer arkadaşların ilerleme gördüğünü duymak istiyorum bende..
ben yoğurtla deneyeceğim.. çünkü amaç şerbetçi otunu sürebilmek ise kreme gerek olmaması lazım sadece onu koyu kıvama getirecek bir malzeme olması lazım diye düşünüyorum..

arko nivea ne kdr yağsız içerik yazsada yağlı olduğu için olmuyor dedi intro kesinlikle yağlı krem olmucak yada masaj yağlarıyla sürebilirdik bunlar uygulanmıcak otlu kkarışımda cnm ayrıyeten yamak isteyenler olursa karışımdan önce gün içinde yapabilir bu yüzden arko falan olmuyor yani başka nedeni yok sanırım inş anlatabilmişimdirkarışık oldu biraz

introm ben de özel ilgi istiyorum tatlım benlede ilgilen lütfen seninle aynı anda yazışamıyoruz hiç ben girdiğimde nete sen çıkmış oluyorsun benim göğüs altı 75 üstü 3 gün önce 82 idi şimdi 83 olmuş çok acıma var kızarıklık var görüntüde büyüyor gibi sanki ama ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ayrıyeten ve o da biraz dolgunluk yapıyor bazı dönemlerde.Ayrıca ben 30 yaşındayım yani size göre biraz şanssızım ama yine de deniyorum karışımı bugün 4. günüm ve sanki olacak gibi ben ayrıca sabahları buzlukta dondurduğum çileklerden biriyle masaj yapıyorum göğsüme sence devam edeyimmi çileğe

Canım benim yaşda 29 sen hangi kremle yaptın adı ney kremin doğum kontrol haplarıda büyütüyo 4 günde bir cm iyi ya inş benimde büyür

kızlar ben 1 haftadır yapamıyorum hasta oldum,evde değildim
ölçüm aynı ama göğüslerim inanılmaz dolgun
o dolgunluğa neden ölçüm değişmedi anlamadımkafamçokkarıştı

kızlar ben 1 haftadır yapamıyorum hasta oldum,evde değildim
ölçüm aynı ama göğüslerim inanılmaz dolgun
o dolgunluğa neden ölçüm değişmedi anlamadımkafamçokkarıştı

Ne güzel dolgunsa daha fazla ara werme yine başla canım

Geçmiş olsun canım

kızlar ben bi ara yaptım tüm bu olayları, 1 hafta kadar. ama sonra 3 hafta ara verdim ve bugün gene başlıyorum. o zaman başladığımda ölçmüştüm bi kez 85 cm çıkmıştı. bugün baştan başlıycam ya bi ölçiyim dedim, 86 cm çıktı. yani o 1 haftalık süreçte 1 cm büyütmüşüm de haberim yok. işin daha iyi yanı, eski ölçüsüne dönmemiş de. 1 cm, 1 cm'dir. =))

Back