Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ben masaj we küç le büyüttüm memişlerimi masaj gerçekten işe yarıyor düzenli yapılırsa bende yapıyorum şuan çilek, yılanğ yılanğ, we çemen yağıyla yapıyorum çok önemli masaj

Adaçayının içine şerbetci otu katmak iyi fikir ne kadar koyuyorsun bir tutam mı acaba bi yan etkisi olurmu bende katıcam inş işe yarar

kızlar bu adaçayı rezene çayı falan demlemesekte poşet çay olarak içsek de olmazmı annem kızıyo artıkya denemediğm şey kalmadı o görmeden ofiste içsem:bbo:

evet bir tutam rezene ve bir tutam şerbetçi ayrıca şuna da belirteyim reglim biteli 4 gün oldu yumurtlama dönemine girdim sanırım yumurtlama döneminde östrojenler en yüksek seviyesine ulaşıyor bi 5 gün sonra size daha net olarak yaptıklarımın faydasını görüp görmediğimi söyleyebilirim

Benımde durum vahım ne yapacagımı şaşırdım artık bende bır aydır Soguk suya tutuyorum okudugum kadarıyla kan dolaşımının hızlanması bağ dokusunun guclenmesıne neden oluyormuş cunku vucudun üşüyen yerı daha cok yağ baglarmıs su tutmadıgım gunlerdede buzla masaj yapmaya callısıyorum.. azcıık dolgunlaşma var gıbı

bu arada nurumm yan etkisi olurmu demişsin bende migren var bu bitki çaylarını içtikten sonra sabah kalktığımda bi baş ağrısı yaşıyorum migrenimi tetikliyo olabilir bu bitkiler ama göğüslerimi okadar sorun etmişimki gözüm bişey görmüyo

meraba canım ben yeniyim aranızda :1hug: bu çaylar varya bu çaylar onları demlemesekte poşet çay olarak içsek annem kızıyoda artık denemediğim şey kalmadı diye yasakkelimeyasakkelime ofiste bari içiyim gizli gizli:jeyyar:

arkadaşlar yoğurtlada işe yarıyor yoğurdu sürdüğüm an kaşınmaya başladı
ve göğüslerimde hafif bir sızı var masajı yapıyorum adaçayını yapıyorum
şerbetçi otunuda yoğurtla karıştırıp denedim
yalnz bir sorun var dışarda saklayamazsınız dolaba koymanız gerekiyor yoğurt bozulabilir yada az yapıp sık sık hazırlayabilirsiniz..

Takıntım yine depreşti ve ben yine kendimi bu konuların içinde buldum....:gitme: Çoook üzülüyorum çoook... Birde birşeyleri yapıp sonunda hayal kırıklığına uğramak var..
Hep farklı şeyler yazılmış işe günde 2 tane hurma ve adaçayıyla başlamak istiyorum bilen biri bu adaçayının demleme miktarını günde kaç kere olacağını yazarsa sevinirim bir gelişme olursa sizlere yazarım sonuçları...senağlama

Canım otu kaynattın dimi
yoğurt bozulabilir çabuk peki beklettinmi o dahada bulaşır sulu olduğu için

adaçayını günde 2 defa 2 saat ara ile yaptım bir kupaya 3 parça adaçayı atıyorum kaynar suya atıyorum 1-2 dakika bekliyorum
sonra adaçaylarını içinden ayırıyorum onlarla sonra masaj yapacağız..

adaçayımada 2 kaşık şeker atıp içiyorum

(yalnız ben hem çok uykumu getirdiğinden. hemde karnımı ağrıttığından tek sefer yapıyorum)
çayımı bitirince de yaprakları ile ve bir miktar suyu ile göğsüme masaj yapıyorum yaprakların iyice cılkını çıkarıyorum

2 kez içip bitince de 1 saat sonra ilk sayfadaki karışımı sürüyorum..

Son düzenleme:
Canım otu kaynattın dimi
yoğurt bozulabilir çabuk peki beklettinmi o dahada bulaşır sulu olduğu için
şöyleki yoğurdun en susuz kısmından koydum koyu olacak şekilde çunku otun da suyu var
otu kaynattım
1-2 dakika
sonra soğuttum..
ve yoğurtla karıştırıp 1 gün dolapta beklettim..
çok sulu değildi
yatarak sürerseniz akmıyor bulaşmıyor.. tabi krem gibi emilip sabit kalmıyor ama yoğurtta sürülüyor (süzme yoğurtta kullanılabilir daha koyu olur)

Canım ben göz kararı yapıyorum önemli olan aktardan alıcaksın hazır poşet çaylardan olmıycak bir fincan sıçak suya sen bir dolu yemek kaşığı adaçayı koyabilirsin 5 dakka bekle iç ben günde bir fincan içiyorum iki fincanda içilebilir sen kendin ayarla artık we bence masaj yap günde iki kere yapabiliyorsan yap yapamıyosan yatmadan önce bir kere yap yağ al çilek olabilir hangi yağ sana uygunsa masaj yap we yat farkı görüceksin düzenli yap ama tamam sewgileropuyorumnanaktan

yoğurtla azcık yap dene olursa tekrarını yaparsın bende oldu :)) cildim kuru olduğu için normalde kremleri de çok çabuk emer benim cildim..

yoğurtla azcık yap dene olursa tekrarını yaparsın bende oldu :)) cildim kuru olduğu için normalde kremleri de çok çabuk emer benim cildim..

Canım yeni dermokil krem aldım onu deniycem ama yoğurtda mantıklı ama az yapılmalı süzme yoğurtda war sulanmaz fazla bilgin olsun belki denerim saol

adaçayı regl dönemini düzenliyormuş onu içebilirsin ama şerbetçi otu düzeni bozuyormuş onu uygulama vede içme..
otların ismini google yazarsan ordaki sitelerde her ot için açıklamaları oluyor genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…