• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

intromson 3 sayfayı okuyabilir misin sen dün gelmedin baya şeyler yazmıştım hem soru babında hem fikir babında.. opuyorumnanaktan
ben 2 gündür adaçayımı içiyorum ama karın ağrısı yapıyor o yüzden 1 kez içip masajımı yapıyorum yaprakları ile..
bu akşamda uygulamaya başlayacağım..
kremin linkini verdim bi bakarmısın doğruluğundan emin olamadım çok az yaptım..

introm ben de özel ilgi istiyorum tatlım benlede ilgilen lütfen seninle aynı anda yazışamıyoruz hiç ben girdiğimde nete sen çıkmış oluyorsun benim göğüs altı 75 üstü 3 gün önce 82 idi şimdi 83 olmuş çok acıma var kızarıklık var görüntüde büyüyor gibi sanki ama ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ayrıyeten ve o da biraz dolgunluk yapıyor bazı dönemlerde.Ayrıca ben 30 yaşındayım yani size göre biraz şanssızım ama yine de deniyorum karışımı bugün 4. günüm ve sanki olacak gibi ben ayrıca sabahları buzlukta dondurduğum çileklerden biriyle masaj yapıyorum göğsüme sence devam edeyimmi çileğe

tatlım yeni gördüm kusura bakma kızarıklığın nedeni kremden olabilir ki büyük ihtimalle odur yeni karışım yaparken başka krem dene doğum kontrol hapını da tam bilemediğim için ona birşey diyemiycem çilek masajını hiç yapmadım yağıyla masaj yaptım ama sadece 2 gün bıraktım sonra

aldığım krem linkteki krem ama doğrumu bilmiyorum ??

birde avon gliserinli el kremi ile dermokil in içeriğini kıyaslamıştık o da olabilir mi belki sen anlarsın ?

aldığım krem linkteki krem ama doğrumu bilmiyorum ??

birde avon gliserinli el kremi ile dermokil in içeriğini kıyaslamıştık o da olabilir mi belki sen anlarsın ?

linke tıkladım da ölmüş link tatlım açılmadı avon hakkında içeriğini bilmeden hiçbirşey diyemem ki inan ona şu anda da bakamıyorum çok yoğunum zaten çıkcam birazdan nolur kusuruma bakmayın ama 3 günde bir fabrikadaki bütün makinaları iç aksanları dahil ezberledim ve daha devamları var nefes alamıyorum

sesin dediğin gibi yapmıştım aynı gün sen yaptıktan sonra yazmıştın 6 kaşık şerbetçi otunu 4 kaşık suda kaynattım 10dk beklettim sonrada 100 gr kreme koyup karıştırdım 1 gün beklettim sonra sürdüm

tatlım sen bazı yerleri atlamışsın sanırım yaklaşık 5 sayfada bir filan yazıyorum arko nivea ya da dovela olmuyorlar deneyenlerde aynısını söylüyor belki başka olmayan markalar da vardır ama kendimden ve deneyenlerden gözlemlediğim kadarıyla bu kremlerle olmuyor

öyle mi bilmiyordum o sayfaları da atlamışım :( peki hangi kremi tavsiye edersin. sen dermokil di galiba yanlış hatırlamıyorsam onu kullanıyordun

öyle mi bilmiyordum o sayfaları da atlamışım :( peki hangi kremi tavsiye edersin. sen dermokil di galiba yanlış hatırlamıyorsam onu kullanıyordun

dermokili her zaman kullanmıyorum rastladığımda alıyorum ancak illa o olcak diye şart da yok

neyse tatlılarım ben çıkıyorum çok işim var daha

slm kızlar ben bu formüle başlayalı bugün 5. günüm mezuram olmadığı için ölçüm yapamadım ama şunu söylemeliyimki göğüslerimde hissedilir bir dolgunluk ve srtleşme var ben kızımı sütten kestikten sonra göğüslerim hem eskisinden daha küçük oldu hemde nerdeyse yok denecek kadar küçük olan göğsüm sarktışimdi ben size yaptıklarımı anlatayım intromun yaptığı gibi kremimi dermokille yaptım içtiğim adaçayınada biraz rezene ve birazda şerbetçi otu ekliyorum çok araştırdım göğsü büyüten tek faktör östrojen bu yüzden en fazla östrojen içeren bitkileri araştırıcaz bunların yanında bu zamana kadar üzüm çekirdeği yağı aldım aktardan onunlada masaj yapıyorum onu sürünce zaten 1 2 saat içerisinde göğüslerinizin dirildiğini farkediyorsunuz östrojen içeren bitkiler en çok çemen tohumu rezene nar çekirdeği üzüm çekirdeği sıkılığı sağlıyansa çilek portakal elma ben şimdi bunlarının hepsinin yağı var ondan almayı düşünüyorum 20 ml lik şişeler halinde satılıyo fakat hepsini aldığımda biraz maliyetli oluyo çünkü tanesi 6 tl aktarda göğüs büyütmeyle ilgili 30 ml ve ya 50 tam hatırlamıyorum bi yağ karışımı gördüm burda yazdığım bütün yağları içeriyo aynı zamanda başka bitkilerde var onun maliyeti 30 tl onu almayı düşünüyorum kızlar bu işte en önemli şey östrojen ve masaj günde 2 kere bu yağlarla masaj yapın kesinlikle farkı göreceğinize inanıyorum birazda sabır lazım sabırla yapmak lazım çok uzattım neyse her zaman giremiyorum herşeyi açıklayayım dedim....

Back