• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Merhaba arkadaşlar, bende bir süredir takipteydim. Adaçayı ve karışımı 2 gündür düzenli kullanıyorum. Bu arada 31 bitti. 32'den gün alıyorum. Yaş ile alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum. 2 çocuk annesiyim. Emzirmeden dolayı benimde göğüslerde ufalma olmuştu. Gerçi göğüs altı 76 göğüs üstü 84. Emzirmeden dolayı üstlerde biraz boşalma olmuştu. Hatta göğüs kafesi kemiğimin bir tanesi hafif belli oluyordu göğüs üstünde. Karışımı ilk salı akşamı kullandım. Daha dünden kemik artık görünmüyor. Gerçi ebatta bir değişiklik yok ama bir günde dolgunlaşma oldu. Ve birde dove kullandım. Herhangi bir sorun yok. Yaşla ilgili sonuç alamam diye düşünen arkadaşlar varsa bence artık düşünmesinler. Birde olumlu olacak diye yaklaşsınlar. umutsuzluğa kapılmasınlar

Merhaba arkadaşlar, bende bir süredir takipteydim. Adaçayı ve karışımı 2 gündür düzenli kullanıyorum. Bu arada 31 bitti. 32'den gün alıyorum. Yaş ile alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum. 2 çocuk annesiyim. Emzirmeden dolayı benimde göğüslerde ufalma olmuştu. Gerçi göğüs altı 76 göğüs üstü 84. Emzirmeden dolayı üstlerde biraz boşalma olmuştu. Hatta göğüs kafesi kemiğimin bir tanesi hafif belli oluyordu göğüs üstünde. Karışımı ilk salı akşamı kullandım. Daha dünden kemik artık görünmüyor. Gerçi ebatta bir değişiklik yok ama bir günde dolgunlaşma oldu. Ve birde dove kullandım. Herhangi bir sorun yok. Yaşla ilgili sonuç alamam diye düşünen arkadaşlar varsa bence artık düşünmesinler. Birde olumlu olacak diye yaklaşsınlar. umutsuzluğa kapılmasınlar

canım bende dove la yapıyorum kaşıntı oluyomu sende benim hiç kaşıntım olmuyo bi yanlışlıkda yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum CADIARZU

Benimde gögüslerim cok kücük yaa :( ama daha 21 yasindayim bide evli degilim acaba evlendigimde büyürlermi bi fikriniz varmi arkadaslar?bide bu islemi 1 kisiden fazla kimler yapti ve sonuc aldi yazarsaniz sevinirim.

nelerle uğraşıyoruz ya acıdım halimize..benimde sorunum sizinle aynı kızlar göğüslerim hem küçük hemde zayıfım biraz kilo alsam belki onlarda normele döner diyorum ama yok kiloda alamıyorum işin kötü tarafı üstelik sağ göğsümün içinde misket büyüklüğünde bir sertlik var doktora gitmeyede korkuyorum ama gidicem cesaretimi topladığım zaman neyse ben konuya gireyim aktara gidince ne kadar şerbetçi otu istiyoruz fiyatını falan yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar..daha öncede sormuştum ben bunu ama sorduğum sayfayı bulamadım bayadır net yoktu giremiyodum çünkü,ben girmeyelide epey ilerlemiş bu bölüm...neyse ben cvp bekliyorum

canım bende dove la yapıyorum kaşıntı oluyomu sende benim hiç kaşıntım olmuyo bi yanlışlıkda yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum CADIARZU

dove arko ve nivea da işe yaramıyormuş
yoğurt ve dermokille denedim oluyor :))

yoğurt bozulabileceği için çok azıyla yapıp bir deneyin memnun kalırsamız tekrar yaparsınız :))kaydirigubbakcemile5

minish 21;hmmm ben baya baya bi kaşıntı bekliyodum demekki
sağol canım etki etsinde tek kaşınmasada olur

Rica ederim canım. İnşallah sende faydasını görürsün. Dediğim gibi 1 günde farketti dolgunluk açısından

Punchshe
Nur ummm

İkinizede ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar,şuan elimde kocaman bir kupa adaçayı var ,içim bulanarak içiyorum ama olsun..İlk 1 fincanla başlıyayımda sonra umarım 2 taneye çıkartabilirim .
2 Tane hurmamıda yedim Sanırım Suna Dumankaya faydalı olduğunu söylemişti..
Yanlız adaçayı yapraklarım bilmeden çöpe gitti bugün onlarla masaj yapamayacağım malesef..Aslında sana uygun yağ demişsiniz bende almak istiyorum ama vücudumuzdaki ayva tüylerini beslemeyen ve gerçekten etkili birşey olmalı..Kremle olan tarifte hoşuma gitti fakat bazı yorumlarda kafam karıştı Dermokil kremde sanırım pek çok kişi hem fikir..
Peki kaç seanslık bir losyon elde etmiş oluyoruz?

yani kremin 3-te 1 inden daha azını yaptım ben ama o bile çok fazla oldu.. tahmini 4-5 gün yeter..
ben adaçayımın içine bugün şerbetçi otuda kattım :))
ayrıca adaçayını içebilmek için içine balda katabilirsiniz..

genellikle tavsiyeler küç yağı ve çilek yağı yönünde fakat ben yağ masajı yapmıyorum
birde masajı gün içinde uygulamak gerekiyor krem uygulamasını akşam yapmak gerekiyor
araaya saat koymak gerekli yani :))

ayrıca buz masajı yapanlarada fikrim geldi
şerbetçi otunun kaynatılmış suyunu dondurup masaj yaparsalar buz masajı etkisi artabilir.. :))

ben normal masajlarda yapıyorum yanısıra..

krem olayına gelince genellikle nivea dove ve arko ile yapılanlar olmuyor..
dermokil oldu bende
ama alternatif için yoğurt yaptım oda oldu..
bu akşamdan çok az hazırlayıp yarın için avonuda tatbik edeceğim..

ayrıca ilk 3-4 gün bi gelişme görmemek normal östojen hormonunu harekete geçirebilmek önemli.. daha sonrasında ilerleme olur diye düşünüyorum..
göğsümden değişik bir sızı yada kaşınma gibi birşeyi bütün gün hissettim sanki hafiften balon şişiyormuş gibi içimde..
masaj yaparken hissetmiyordum..
buda otun ve kremin işe yaradığını gösteriyor..

dipnot: ayrıca yyoğurdu sürer sürmez hemen kaşınmıştı kremde ise daha yavaş ve az kaşınma oldu..

sonunda buldum... bu aksam hazirladim... yarin basliycam insallah hadi bakalim bu arada yapraklari cok buyukceydi blender dan cektim gitti insallah olur yoksa batar ayol:1shok: yatak bu kivamda bu kocamda beni memislerimi goremeden bosar :a015:
fransadan katilanlar icin:

serbetci otu : houblon 100 GR 6,5 EURO
adaayi : sauge 100 GR 4,5 EURO

aktar : herboriste

sizde bulun hemserilerimmmmm!! buyutmeyen kalmasin!

dermokili mi beğendin canım sen de? ne farkı vardı diğerlerinden?

hoşgeldin introm.. okul pek yordu bugün.. kremi sürüp yattım kucağma notbooku alıp

yani kremin 3-te 1 inden daha azını yaptım ben ama o bile çok fazla oldu.. tahmini 4-5 gün yeter..
ben adaçayımın içine bugün şerbetçi otuda kattım :))
ayrıca adaçayını içebilmek için içine balda katabilirsiniz..

genellikle tavsiyeler küç yağı ve çilek yağı yönünde fakat ben yağ masajı yapmıyorum
birde masajı gün içinde uygulamak gerekiyor krem uygulamasını akşam yapmak gerekiyor
araaya saat koymak gerekli yani :))

ayrıca buz masajı yapanlarada fikrim geldi
şerbetçi otunun kaynatılmış suyunu dondurup masaj yaparsalar buz masajı etkisi artabilir.. :))

ben normal masajlarda yapıyorum yanısıra..

krem olayına gelince genellikle nivea dove ve arko ile yapılanlar olmuyor..
dermokil oldu bende
ama alternatif için yoğurt yaptım oda oldu..
bu akşamdan çok az hazırlayıp yarın için avonuda tatbik edeceğim..

ayrıca ilk 3-4 gün bi gelişme görmemek normal östojen hormonunu harekete geçirebilmek önemli.. daha sonrasında ilerleme olur diye düşünüyorum..
göğsümden değişik bir sızı yada kaşınma gibi birşeyi bütün gün hissettim sanki hafiften balon şişiyormuş gibi içimde..
masaj yaparken hissetmiyordum..
buda otun ve kremin işe yaradığını gösteriyor..

dipnot: ayrıca yyoğurdu sürer sürmez hemen kaşınmıştı kremde ise daha yavaş ve az kaşınma oldu..

Çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim bu aralar vakit problemim var başladığım zaman bırakmadan kullanabilmeyi istiyorum ama dediğim gibi açılışı adaçayı ve hurmayla yaptım inş yavaş yavaş çoğaltırım...

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

adaçayı regl dönemini düzenliyormuş onu içebilirsin ama şerbetçi otu düzeni bozuyormuş onu uygulama vede içme..
otların ismini google yazarsan ordaki sitelerde her ot için açıklamaları oluyor genelde..
canım şerbetçiotunu adet düzenini bozuyor demişsin ama ben googlede araştırdım; Faydaları :

Vücudu kuvvetlendiricidir. Sinirleri yatıştırımakta yararlıdır. Uyku verir. Şehveti azaltır. İdrar söktürücüdür. Kanı temizler. İştah açar. Mide ağrılarını giderir. Romatizma ve böbrek taşlarının sebep olduğu şikayetleri gidermekte kullanılır. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasına yardım eder. Bira imalinde kullanılmaktadır

Selam kızlar.Ben bu sebetci otu karısımını 2 hafta kullanmıstım ve 1.5 cmlik bır buyume saglamiştım.Ama yoğunluktan bıraktım yapamadım daha doğrusu.O iki haftada ne adaçayı ıcıyordum ne kuc yıyordum.Sabah aksam sebetcı otu karısımı yapıyordum arada buz masajı ve hergun bır kere yagla masaj.Ayrıca serbetcı otu karısımını avonun glıserınlı el kremı ve dove karıstırarak yapıyordum.Surdukten hemen sonra gozle gorulur dolgunluk vve kasıntı oluyordu.Şuan TOuch me breast kremını kullanıyorum 16 gundur.Yanında buz masajı yapıyorum.bugunden ıtıbaren sebetcı otu karısımına tekrar baslıyorum.cunku bu gogus buyuytucu kremden bıle daha etkılı olmustu.Bazı arkadaslarımız kesın sonuc alan yok demış.Bende baya dolgunluk olmustu.Gelişmelerı mutlaka yazacagım kızlar..opuyorumnanaktan

Punchshe sen kremle yoğurtu mu karıştırdın da oldu? Bide ben bi kere sürmüştüm kremi.. Dove il yapmıştım... Yalnızca hareket edince kaşıntı oluyordu... Oturunca geçiyordu... Sonra da olmadı diye varzgeçtim.. Yeni krem alacağım... Bu kaşıntı tam olarak nasıl oluyor?

Back