- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.721
gün boyu işte olmasan ben sana alıp yollıyım diycem ama tatlım valla çalışıyorum
vücut losyonu falan alıcam olmadı..cnm çok tatlısın ayy ^^ az krem çok ot benim izlediğim yol dove ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gün boyu işte olmasan ben sana alıp yollıyım diycem ama tatlım valla çalışıyorum
cnm çok yememek lzm ben taze olarak yediğimde bu karışımla hep cm olarak etkiledi tekrar düşüyor ama etkili karaüzüm çekirdeği almayı düşünüyorum aktardan adaçayı arada bi içip küçle devam edebilirim iyi olurmuki?:jeyyar:
sabah akşam diyolar bide fazla geliyor herhaldeşutarafagitti
o senin tatlılığın tatlım :) dove deneyenlerde işe yaramadı ama sende tam gelişme nasıl anlat bakayım birvücut losyonu falan alıcam olmadı..cnm çok tatlısın ayy ^^ az krem çok ot benim izlediğim yol dove ile
introm ben çayımı yaptim yanımda olsan vala sanada yapardım
o senin tatlılığın tatlım :) dove deneyenlerde işe yaramadı ama sende tam gelişme nasıl anlat bakayım bir
kızlar dermokil sitesine girip sık sorulan sorulara baktım orda şunlar yazıyor
dokulara daha fzl oksijen gitmesini sağlar.
içinde magnezyum demir silis deniz tuzu gibi mineraller barındırıyormuş...
emme özelliğiyle toksin maddelerin ciltten atılmasını sağlar.
bunlar önemli
kaşınma çok oluyor canım..ama sorun şu ki, kremi yıkasam da kaşınmaya devam ediyor..ben de allerji diye düşündüm kırmızı kırmızı görünce de.. kaşındığından mı bilmiyorum ama sertleştiler çok.uçları içe girmek bilmiyor nedense :kedi:
ölçüde bi değişiklik görünmüyo ama
cnm el kremleri gliserin içeriyormuş bizim aldığımız başka kremlerde gliserinli olsa sorun olmaz yani deil mi? kremimi doğru seçmem lazım busefer
verdiğin bilgi için çok sağol tatlım :)