• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

cnm çok yememek lzm ben taze olarak yediğimde bu karışımla hep cm olarak etkiledi tekrar düşüyor ama etkili karaüzüm çekirdeği almayı düşünüyorum aktardan adaçayı arada bi içip küçle devam edebilirim iyi olurmuki?:jeyyar:

sabah akşam diyolar bide fazla geliyor herhaldeşutarafagitti

kızlar dermokil sitesine girip sık sorulan sorulara baktım orda şunlar yazıyor
dokulara daha fzl oksijen gitmesini sağlar.
içinde magnezyum demir silis deniz tuzu gibi mineraller barındırıyormuş...
emme özelliğiyle toksin maddelerin ciltten atılmasını sağlar.
bunlar önemli

o senin tatlılığın tatlım :) dove deneyenlerde işe yaramadı ama sende tam gelişme nasıl anlat bakayım bir

kaşınma çok oluyor canım..ama sorun şu ki, kremi yıkasam da kaşınmaya devam ediyor..ben de allerji diye düşündüm kırmızı kırmızı görünce de.. kaşındığından mı bilmiyorum ama sertleştiler çok.uçları içe girmek bilmiyor nedense :kedi:
ölçüde bi değişiklik görünmüyo ama

cnm el kremleri gliserin içeriyormuş bizim aldığımız başka kremlerde gliserinli olsa sorun olmaz yani deil mi? kremimi doğru seçmem lazım busefer

kızlar dermokil sitesine girip sık sorulan sorulara baktım orda şunlar yazıyor
dokulara daha fzl oksijen gitmesini sağlar.
içinde magnezyum demir silis deniz tuzu gibi mineraller barındırıyormuş...
emme özelliğiyle toksin maddelerin ciltten atılmasını sağlar.
bunlar önemli

verdiğin bilgi için çok sağol tatlım :)

kaşınma çok oluyor canım..ama sorun şu ki, kremi yıkasam da kaşınmaya devam ediyor..ben de allerji diye düşündüm kırmızı kırmızı görünce de.. kaşındığından mı bilmiyorum ama sertleştiler çok.uçları içe girmek bilmiyor nedense :kedi:
ölçüde bi değişiklik görünmüyo ama

tatlım işte allerji yapıyor dove bitince başka krem al yap bence

introm yaa avonun ürünlerini neden bilmiyon sen yaa bilgi alamıyoruz bilmediğin için sizin oralarda satılmıyormu cnm

satılıyor tatlım ama almıyorum ben öğrenciyim sırf denemek için de o kadar para veremiyorum valla elimde olsa da deneyip size aktarsam

cnm asıl dermokil kremleri pahalı avonda 1 alana bir bedava kremi var bu ay fiyat yazmak sitede sorun olur mu yazmıyorum onun için 400mllik fiyatıda çok uygun bende pahalı krem alamam cnm çalışmıyorum çünkü malesef bide acı badem kremi var bebak marka topiğide olması lazım bu sitede cnm acaba onla yapılsa onunda emilimi hızlı ben avon alcam öle görünüyor başka yok çünkü

Back