- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.741
dermokil ne kadar ki acaba çok mu pahalı pahalı ise alamam şahsen bide yaparız boşa gider vs yani lüzümsuz yere çöpe para atamam
sen rastegel alıyorum krem marka bakmıyorum demiştin introm?? diğer aldığın kremler hangileriydi..
intromTrack: üstüne giyebilirsin tatlım yalnız emiiycek şeyler giyin yeter krem önerimin olmasına gerek yok hepsiyle oluyor
dermokil heryerde satılıyor mu ben markette bulamadım ayrıca önüme geleni alıyorum demişssin de?intromTrack:canım ben de önüme geleni alıyorum inan ama dur bi isim vereyim sana en kıvamı iyi o oldu dermokil el kremi diye birşey
dermokil 21 ytl
introm sen marketten uygun kremlerden alıyorum demiştin.. dğer işe yarayan kremler hangileri isimlerini verirmisin
arko nivea dove yaramıyor dedin
yani dermokil pek uygun fiyatlı gelmedi
bırak pek uygun fiyatı pahalı geldi
üstelik hiç de olabilir işe yaramayabilir??
konu ilk açıldığından beri sürekli takip ediyorum biri çıkıp ben denedim gerçekten işe yaradı dese anında başlıcam ama yok sanırm fisfisfis
bi yerde de çemen otunun etkili olduğunu duydum onu denemeyi düşünüyorum küç falan denedim hiç farketmedi
artık bi çözüm bulmam lazım çok rahatsız edici böyle :çok üzgünüm:
introm ben de özel ilgi istiyorum tatlım benlede ilgilen lütfen seninle aynı anda yazışamıyoruz hiç ben girdiğimde nete sen çıkmış oluyorsun benim göğüs altı 75 üstü 3 gün önce 82 idi şimdi 83 olmuş çok acıma var kızarıklık var görüntüde büyüyor gibi sanki ama ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ayrıyeten ve o da biraz dolgunluk yapıyor bazı dönemlerde.Ayrıca ben 30 yaşındayım yani size göre biraz şanssızım ama yine de deniyorum karışımı bugün 4. günüm ve sanki olacak gibi ben ayrıca sabahları buzlukta dondurduğum çileklerden biriyle masaj yapıyorum göğsüme sence devam edeyimmi çileğe
kızlar ben 1 haftadır yapamıyorum hasta oldum,evde değildim
ölçüm aynı ama göğüslerim inanılmaz dolgun
o dolgunluğa neden ölçüm değişmedi anlamadımkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?