- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.701
ben de çayı şimdi yapcam işten geldim anca :)
hade kalk çaylarımızı yapalım öle konuşururz introm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de çayı şimdi yapcam işten geldim anca :)
introom msjı avuç içinde saat yönünde yapılan msj şeklinde mi yapıyorsun sen cnm ben öle yapıyorum adaçayını sürünce bu doğru dimi cnm bıktırdık seni büsürü soru bide hep cvpluıyorsun ama
cnm ya avonla yapınca bilgilendir bizi bende ondan alcam bide o olmazsa boşuna para vermiş oluyorum kremlere arkoyla olmuyorya inanmıyorum değil sadece mantıksız geliyor ki ben kremsizde kullanmayı düşünenlerdenim
heraşde kremin yapısında ki bir şey bitkinin yapısını bozuyor :))
neyse ki adaçayını seviyorum içtm az önce koca bir kupa ev müsait olmadı masajımı yapamadım ama bir lavaboya gidip yapıcam hemen
adaçayını aksatmayın arkadaşlar
dişlerinizede iyi gelir ruh sağlığınıza da :))
ya ne bileyim işte
kocama bugun okadar dalga geçmesine rağmen yalvar yakar götürttüm çarşıya ve kremi de olmadı diyemem şimdi zaten inanmıyo bakayım avonun bir sürü yüz kremim vardı onlarla denerim belki elimden gelen başka bişey yok yani :))
bu arada introm itiraf et dermokil satış temsilcisimisin
bana da 100 ml on gün falan gidiyor.göğüslerim bgn çok acıyo diye sürmiycem bugün..bugün yağla masaj yaptım sadece..
hade kalk çaylarımızı yapalım öle konuşururz introm
yok tatlım ne bıkması öyle düşünmeyin masajı göğüsün dışından içe doğru yapıyorum hangi taraf olursa olsun elimden geldiğince sorulara yetişmeye çaışıyorum ama atladıklarıma da kusura bakmayın nolur yetişemiyorum hem özel mesajlar geliyor hem buraya yazıyorum zor oluyor bazen
tatlım keşke sürseydin umarım gerileme olmaz
siz geç kalmışınız ben çoktan yaptım içtim çayımı
:))
yok cnm çok ilgilisin gerçekten teşekkür ederim kendi adıma bide şu krem olayını çözsem süper olcak bide karaüzüm çekirdeğinide mi yesem ama adaçayı ve karaüzüm 2si abartı olur sağlık açısından
introm adaçayıyla masajı her göğüse kaçar dakika yapıyorsun canım?
yok cnm çok ilgilisin gerçekten teşekkür ederim kendi adıma bide şu krem olayını çözsem süper olcak bide karaüzüm çekirdeğinide mi yesem ama adaçayı ve karaüzüm 2si abartı olur sağlık açısından
azcık da olsa süriyim dimi cnm.. kremden çekiniyorum işte allerjik olduğum için.. bugün biticek karışımım.. ve hala başka krem bulamadım :bbo:
ben küç yiyorum da ishal mi yapıyor ne bi tuhaflık var.. direk dışkıyla atılıyor bide anlamadım gitti..bağırsakları yaralayabiliyormuş diye okudum bi yerde ve korktum :bbo: