Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

yok tatlım ne bıkması öyle düşünmeyin masajı göğüsün dışından içe doğru yapıyorum hangi taraf olursa olsun elimden geldiğince sorulara yetişmeye çaışıyorum ama atladıklarıma da kusura bakmayın nolur yetişemiyorum hem özel mesajlar geliyor hem buraya yazıyorum zor oluyor bazen

cnm ya avonla yapınca bilgilendir bizi bende ondan alcam bide o olmazsa boşuna para vermiş oluyorum kremlere arkoyla olmuyor

arkonun göğüs şekillendirici kremiyle kullanıyım diyorum ama kremide boşa harcamak istemiyorum olmazsa diye

ama avonun glisreinli el kremi ile değil bilgilendireyim
kuru ciltler için nemlendirici kremim var
yağsız
onunla deneyeceğim oda olmadı başka bir yol geldi aklıma yoğurtla yapıcam..:))
çok küçük miktarlarla denerim hangisi olursa yazarım..

yok cnm çok ilgilisin gerçekten teşekkür ederim kendi adıma bide şu krem olayını çözsem süper olcak bide karaüzüm çekirdeğinide mi yesem ama adaçayı ve karaüzüm 2si abartı olur sağlık açısından

siz geç kalmışınız ben çoktan yaptım içtim çayımı
:))

kıskandım bak şimdi benim hiç kalkıp gidesim yok mutfağa ama gitcem şimdi ve diyorum ki dermokil satış temsilcisi değilim hiçbirşeyin satış temsilcisi değilim :) ki öyle olsam sürekli överdim özelliklerini sayardım sadece karışımın kıvamı onla çok güzel oluyor diyorum :)

ben küç yiyorum da ishal mi yapıyor ne bi tuhaflık var.. direk dışkıyla atılıyor bide anlamadım gitti..bağırsakları yaralayabiliyormuş diye okudum bi yerde ve korktum :bbo:

kızlar tmm neyse kurallar tam anlamıyla yapıcam kafaya koydum . Yanlız benım ufak bır sorunum var . Ben küçük bır yerde öğretmenlık yapıyorum ve burda oyle her ıstedıgımızı bulamıyoruz . Üniversıtedeyken rahattım ama burda oyle degıl . Hafta sonu il merkezıne gıdıp bakıcam inş. bulabılırım . Bulamazsam eger nolur bırı bana gondersın bı kac tane o kremden ben hesabına para yatırırım :)

yardımcı olabildiğime çok sevindim tatlım :) valla ben 2 gün yağ masajı ve buz masajı yaptım bıraktım sonra tek bu karışım yetiyor zorlamak istemedim

ben küç yiyorum da ishal mi yapıyor ne bi tuhaflık var.. direk dışkıyla atılıyor bide anlamadım gitti..bağırsakları yaralayabiliyormuş diye okudum bi yerde ve korktum :bbo:

cnm çok yememek lzm ben taze olarak yediğimde bu karışımla hep cm olarak etkiledi tekrar düşüyor ama etkili karaüzüm çekirdeği almayı düşünüyorum aktardan adaçayı arada bi içip küçle devam edebilirim iyi olurmuki?:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…