• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Kızlar hep kaşınıcak diye bişey yok ki arada kaşınır arada durur belki ilk haftalarda büyüme olmaz sonralarda büyür bizim yapmamız gerek şey sabırla kremi dediğimiz gibi uygulamak we beklemek inşallah büyüyecekler umut ediyorumki sewgileropuyorumnanaktan

ttmm tatlım

bende 3,5 kasık suya 8 kasık şerbetçı otu koydum ıslattım ve kaynnattım arada da karıstırdım cok kaynatmadım sonra dınlenmeye bıraktım sonra ıcıne 150 mıl felan krem kattım nıvea nın yagsız kremıden karsıtrdım ve 1 gun dınlendırdım

yaparken de arada kasnıyo arada kasınmıyo:1no2:

tatlım çoğu kez uyardım ama okumamışsın sanırım nivea pek işe yaramıyor dedim denedim dedim arko nivea dove ya da yağlı krem kullanmayın bunu yaparken ayrıca kaynattıktan sonra dinlendirmeden mi karıştırdın kremle

Kızlar hep kaşınıcak diye bişey yok ki arada kaşınır arada durur belki ilk haftalarda büyüme olmaz sonralarda büyür bizim yapmamız gerek şey sabırla kremi dediğimiz gibi uygulamak we beklemek inşallah büyüyecekler umut ediyorumki sewgileropuyorumnanaktan

tatlım sende gelişme var mı

tatlılarım bu arada karışımın görüntüsünü isteyenler var aşağıdaki gibi olmalı

$IMG0127A.jpg

bk ben kremin yağsız kısmını görmüştüm de nivea yı atlamışım
okadar dükkanda da arko olmasın dedim

ama bana bir fenci olarak markanın okadar etkilemesi mantıksız geldi
sonuçta ne alıyorum yağsız krem..
ayrıca çoğu arkadaş adaçayı kısmını atlamış
krem burda sadece bulamacın tutulmasını sağlıyor yoksa suyu sürmek zor olur..
otlarda östrojen hormonunu ve göğüsteki sinir uçlarını açıyor..
ozaman uygulamada eksik var demektir
adaçayını içiyomusun esin?? ve adaçayı masajını yapyor musun??

piyasada marketlerde de başka marka krem yok.. dermokil de bulamadım hiçbir yerde

ayrıca herkesin hücresel yapısı bir değil bunu atlıyorsunuz..
bazılarının ciltleri hassastır herşeyi çabuk algılar vücuda giren maddeyi çabuk emeer.. bence ntrom öyleki 2-3 güne oldu
senin ayrıetten masaj yapman ve gözenekleri açmak için gülsuyu veya bal gibişeyleri de kullanman gerekebilir

ha birde yağ masajı yaparak gözenekleri açanlar da var..

tatlım ben de kimya okuyordum önceden şu anda gıda okuyorum ki inan markadan markaya garanti değişir örnek vermek gerekirse cocacola'yla pepsi arasında büyük fark var değil mi ama sonuçta ikisi de kola tıpkı kremlerde de bunun gibi oluyor kremin uygulanma amacı cildin içine oun daha çok nufüs etmesini sağlamasıdır yardımcı olduğun için çok sağol tatlım

tatlım çoğu kez uyardım ama okumamışsın sanırım nivea pek işe yaramıyor dedim denedim dedim arko nivea dove ya da yağlı krem kullanmayın bunu yaparken ayrıca kaynattıktan sonra dinlendirmeden mi karıştırdın kremle

kaynattıktan sonmra dınelndırdım fakat senın dedıgın kremı bulmadım nıvea almak zorunda kaldım ama oda yagsızdı üff beceremıcem sanırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kaynattıktan sonmra dınelndırdım fakat senın dedıgın kremı bulmadım nıvea almak zorunda kaldım ama oda yagsızdı üff beceremıcem sanırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

beceremiycem demeeee kremi değiştir bak ben taktım mı takarım bilmezsin sen beni yardımcı olcam hep merak etme ama başka kremle dene bir de bak az önce karışımın fotosunu yolladım ordaki gibi olmalı

karışım uzun süre bekleyince bozuluyor bide kokusu değişiyor farkettiniz mi CADIARZU

bakıyım bende nivea ile çok az deniycem olmazsa ozaman nivea olmuyor deriz..
ama gerçekten saçma geliyor
çünkü krem emilimi sağlıyor ama amaç şerbetçi otunun emilmesi
içeriğinde şerbetçi otu var diyorsunuz..
esin istersen birde sadece şerbetçi otunu dene yani biraz tahriş olabilir ama kremsiz dene bulamadıysan :(:(

ayrıca herkesin hücresel yapısı bir değil bunu atlıyorsunuz..
bazılarının ciltleri hassastır herşeyi çabuk algılar vücuda giren maddeyi çabuk emeer.. bence ntrom öyleki 2-3 güne oldu
senin ayrıetten masaj yapman ve gözenekleri açmak için gülsuyu veya bal gibişeyleri de kullanman gerekebilir

ha birde yağ masajı yaparak gözenekleri açanlar da var..

tatlım o yağ masajı yapılabilir ancak umarım deneyenler bu adaçayıyla karışımın uygulanma saatine yakın zamanda yapmıyorlardır

tatlım sanırım bu cunku adacayını duzenlı yapamıyorum :çok üzgünüm:

introm ya banada tak kafayı ya büyütmek istiyorum bende avondan krem alcam bulamıyorum bende başka krem avon topiğine yazıyordum şuan 1 alana 1 bedava olan krem nsl diye araştırmaya başladım

Back