- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.681
Canım iki hafta oldu arada 3-4 gün süremedim ablama gittim götüremedim kremide böyle yani
aayyy sakıınn 1 gün bile yapmadın mı başa dönüyor tatlım sakın ihmal etme ondan gecikmiş büyümesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iki hafta oldu arada 3-4 gün süremedim ablama gittim götüremedim kremide böyle yani
karışım uzun süre bekleyince bozuluyor bide kokusu değişiyor farkettiniz mi CADIARZU
slm kızlar bende arkoyla devam ediyorum dolgunluk var ama hala büyüme yok
karışım uzun süre bekleyince bozuluyor bide kokusu değişiyor farkettiniz mi CADIARZU
beceremiycem demeeee kremi değiştir bak ben taktım mı takarım bilmezsin sen beni yardımcı olcam hep merak etme ama başka kremle dene bir de bak az önce karışımın fotosunu yolladım ordaki gibi olmalı
aayyy sakıınn 1 gün bile yapmadın mı başa dönüyor tatlım sakın ihmal etme ondan gecikmiş büyümesi
bakıyım bende nivea ile çok az deniycem olmazsa ozaman nivea olmuyor deriz..
ama gerçekten saçma geliyor
çünkü krem emilimi sağlıyor ama amaç şerbetçi otunun emilmesi
içeriğinde şerbetçi otu var diyorsunuz..
esin istersen birde sadece şerbetçi otunu dene yani biraz tahriş olabilir ama kremsiz dene bulamadıysan
tamam tatlım ne yapıp edıp o kremı bulup onunla yapayımm bıde sanırım ben karısıma az krem koymusum pek senınkı gıbı değill:çok üzgünüm:
biliyorum cnm hep sölüyorsunda elimde onlar vardı inatla devam ettim ama olmuyor
Ewet canım farkındayım ama şimdi hiç aksatmadan yapıyorum inş aksatmamda
10 günlük dediğin kaç ml kremden oluyor cnm 100ml on gün yetiyormu bana 4gün anca gidiyorda
neyse denemiş olduk inanmayanlara duyrulur :)
oy cnm benim inanmasak sölediklerini yaparmıyız seni tanımıyoruz bile cnm sana güveniyorum ben bitanem
ağlıcam vala ya 20 günü geçti adam gibi yapsaydım baya yol kat etmiştim şimdi daha çayımı içip adaçayını sürüp msj yapmadım ben