Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

slm mesaj yazdım geldımı bılmıorum ölçülerini yazarmsın brde nasıl uyguluosun onu soracaktım :)hihoyyyt

özel mesaj gelmedi tatlım göğüs ölçüm göğüs altı 81 göğüs üstü 97 yarın 98 olcak inş :) konuyu ilk açtığım yerde nasıl uygulancağını yazmıştım sen orayı oku aklına takılan yer olursa cevaplıyım

haa çatlak kremi uygulaması mı onu suruveri alırsan elini hafif ıslatarak uyguluyorsun dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriyorsun pharmady i alırsan onda suya gerek yok ikisinden hangisini alırsan uygulamayı akşam yatmadan yapıyorsun

arkadaşlar bende dün hazırladım bu gece başlayacağım inşallah,ama kafama takılan bişey var hemen bir-iki günde nasıl büyüyebiliyor?Acaba ot şişkinlik mi yapıyor?Bırakınca eski haline dönebilir o zaman..madem böyle bişey var insanlar neden bıçak altına yatıyor o halde?Bu sorular kafamda olmasına rağmen yine de deneyeceğim çünkü ölçülerimden rahatsızım,ameliyat dışında doğal bir çare arıyorum...

tatlım şişkinlik yapmıyor merak etme 1,5 hafta ara verdiğimde bile inme olmadı hiç ki 1,5 hafta normalde baya bir zaman şişkinlik olsa hemen inerdi o bıçak altına yatanlar üşengeç biraz şerbetçiotunun direk göğüse etkisi var bildiğim kadarıyla o yüzdendir bence bu kadar hızlı olması bu arada sen de mi lazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…