- Konu Sahibi IntromTrack
-
75 destekli kullanıyorumbenneyaptımki ama santim olarak ölçmedim zaten anlaşılacağı üzere pek iç açıcı deil ama senn yöntem işe yarar geliyor bana tatlım ilk kez bu kadar içime sindi bir yöntem çok sağol denemişsin ve bizimle paylaştına.s. bu yönteme baslayınca ölçümü alıp buraya yazıcam cnm gelişmeleri ortak takip edebilmek adına
o sorun bende de vardı tatlım ya senin yine iyiymiş benim boy 180 kilom 52 ydi şuan 67
bende senin bulduğun kremi deniyorum 2 gündür çok az sızlama var ama ben adaçayı içmiyom
bende baslıyorum bugun inşallah faydası olur kızlar gelısmelerı yazalık her gün cok deıl 75 doldursun yeteeeeeeeeeer bu arada ada cayının cok faydası oluyormu sevmıyorum da ben fazla ıcmesem olurmu acaba:)
tatlım yazdım özelden :)bende istiom ya 75 takıom dolgusuz ama az daha büyüsün istiombide nasıl kilo aldın bana özelden yazarmısın
nasıl kilo aldığını özelden yazmasan kilo almak isteyenlerin bölümünede yazsanda bizde faydalansak şekerim
introm track selam bende karışıma yaptım şimdi birşey soracaktım, bu karışımı hergun yenileyecekmiyiz acaba yoksa bittikce mi yapcagız? birde otları su ıle kaynattıktan sonra suyunu süzüp ondan sonramı kremle karıstırıoruz? kıvam koyumu oluo? cevaplanırsan sevınırım. smdıden tesekkür ederim
çalaklara da çözüm var ben baya düzelttim selüliti de çatlakları da sürekli her akşam saatlerce spor şart ama düzenli her gün başka harket değil hep aynı hareketler aynı miktarda ilk önce suruver diye bir krem kullandım baya iyidi sonra bir tüpü bitirdim almak için her yere baktım ancak her yerde bulamıyorsunuz mesela ankarada hiç bulamadım sonra başka bir krem buldum bu önceki kremin tamamen bitkisel haliymiş öbürü kimyasalmış satıcı şimdi düzeltir ancak sonra kimyasal olduğu için kötü yapar dedi ikna oldum ve pharmady isimli bir krem aldım iyi geldi baya ancak ne yazıkki bunu da pek bulamıyorsunu örneğin mersinde hiç ama hiç yok ankaradan getiriyordumya çatlakalar içinde etkili bir krem yokmu acaba paylaşrsanız sevınırım zemuszemus
kızlar galba bende de gelişme başladı dün sürdüm üç kez =) göğüs altı 76 üst kısım 86 ile başladım eğer yanlış ölçmediysem bugun 87 =) =)
introcum yaaa benim evde yağlı krem var o olmazmı sen yağsız demişsin ısrarla ama nden yağsız olması gerekiyo yağlı krem olsa olmaz mı? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?