• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bilmiyorum canım yaa adam pek sık bulunan bi ot değil o dedi..
bide ne için kullanıcaksın sen dedi kaldım zaten kem küm moduna geçtim direk kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum canım yaa adam pek sık bulunan bi ot değil o dedi..
bide ne için kullanıcaksın sen dedi kaldım zaten kem küm moduna geçtim direk kaydirigubbakcemile3

ay bir de o var evet bu aktarcılar çok meraklı tatlım ya alıyorum işte allah allahh ne soruyorsa :D valla ben de bir aktarcıya sordum sırf sizin için bulabilir misiniz diye adam çok sık bulunur dedi

hadi yaa biraz daha bakıniim madem..
2gündür adaçayına başladım hem içiyorum hem masaj yapıyorum falan hafif sertleşme oldu sanki yada bana öyle geliyo bilmiyorum:D

:) umarım hemen bulursun tatlım ya bi gelişme var haberlerini verin bana çok ama çok sevincem inanın şu yazdıklarımda gram abartma yok her gün nasıl gelişme oluyorsa yazıyorum

Bende yapıcam bu karışımdan en kısa zamanda alıcam otu bişey sorucam şerbetçi otu yani karışımı yapınca koku oluyomu sürünce krem kalıyo wucudda koku oluyomu inş en kısa zamanda bulurum we yaparım sewgileropuyorumnanaktan

yağsız krem demişsin sen hangisini kullanıyorsun yada marka ismi verebilirmisin? bide ben hiç adaçayı sevmem ve hiç hazırlamadım çay gibbi demleme usulümü yapılıyodu? adaçayının kalan posasıyla masaj yaparken acımıyomu sonuçta krem gibi değil biraz sert oluyodur heralde...

yağsız krem demişsin sen hangisini kullanıyorsun yada marka ismi verebilirmisin? bide ben hiç adaçayı sevmem ve hiç hazırlamadım çay gibbi demleme usulümü yapılıyodu? adaçayının kalan posasıyla masaj yaparken acımıyomu sonuçta krem gibi değil biraz sert oluyodur heralde...

valla tatlım ben önüme hangi krem gelirse alıyorum yağsız tabi çok adi olmamak kaydıyla kolay kolay kan kırmızısı çaydn başka çay sevmem ama nasıl oldu bilmiyorum 5 tane şeker katınca sevdim adaçayını :) demlemesi şöyle oluyor 1-2 baş ( kısalarındansa 3-4 tane ) adaçayını alıyorsun bardağa koyuyorsun üstüne de kaynar suyu döküyorsun sonra bunu üstünü kapayıp 10 dk dinlendiriyorsun sonra otları ayırıp içiyorsun masaj yaparken çok az acıyor o da dikkatsiz yaparsam sen de yapmaya başla 1-2 gün sonra elin alışacak hiç acıtmadan yapcaksın :)

canım bişey sorucam şimdi bu şerbetçi otunu ne kadar süre kaynatıcaz(ben ıhlamıur ve onun gibi ismi aklıma gelmiyo sadece bi kaç tene otun kaynaması gerekiyo diye biliyorum.diğer otların kaynayınca etkisi geçiyor diye biliyorum)sen kaç dk kaynatıyorsun?ha bide yağsız krem derken nemlendirici el kremlerindenmi alıyım arko nem yada niveanın nemlendiricisinden falan olurmu?bide şerbetçi otunun suyunu süzmeden kremi mi karıştırıcaz yani ot su ve krem 3ü bir arada mı olcak?şimdiden çok teşekkür ediyorum. sağolasın:)

ya bana hiç inandırıcı gelmiyor böyle şeylerle göğüs büyüme olayları :S
Yani ne bileyim bunları içiyorsunuz sürüyorsunuz göğüs büyüyor öylemi hemde sıfır olan göğüsler...
Ne yani birden mi fırlıyor bu şeyler..:S
Bilmiyorum garip geldi enteresan... Gözle görülür bi ispat olmadan inanmak ne derece mümkün olur sizce?

tatlım şişkinlik yapmıyor merak etme 1,5 hafta ara verdiğimde bile inme olmadı hiç ki 1,5 hafta normalde baya bir zaman şişkinlik olsa hemen inerdi o bıçak altına yatanlar üşengeç biraz :D şerbetçiotunun direk göğüse etkisi var bildiğim kadarıyla o yüzdendir bence bu kadar hızlı olması bu arada sen de mi lazsın :)

98 olmuş mu cnm memişlerin sırnaşık şey biz başlayana kadar senin 85 beden göğüslerin olur heralde delikafaduldensırnaşık şey

bende hazırladım bu karışımı dün bir gün beklettim bugün sürmeye başlıycam bakalım gerçi herkeste aynı etkiyi yapacağını sanmam ama denemekte fayda var deyip deneyelim bakalım

kızlar şerbetçi otu bulamayan varsa aktarlardan internette satan bi yer var söyleyebilirim.. bende satın alıcam yerimseniben

benim kafama takılan bi soru var baştan beri otu almadım alcağım ben bilecikteyim internette araştırdım bilecikte yetiştiriliyormuş otu daha görmedim eşime söyledim arkadaşı yetiştiriyormuş ona getittirecek ota baktım internetten yaprak ve kozalak gibi hangisini kullanacaz yaprağınımı yoksa kozalağınımı kayntınca süzmeden otla birlikte karıştıracaz kremi anladığım kadarıyla ot içinde eziliyormu sürmesi zor olmazmı öyle hem göğüste kalmaz heralde dökülmüyormu
benim göğüslerim çok küçük değil 75 beden ufak geliyor 80 beden biraz bol 80 i doldursun birazda yaygın toparlansın istiyorum introm trak sorularımı cevaplarsan sevinirim canım

Back