- Konu Sahibi IntromTrack
-
tatlım nasıl olmuyor aktarlarda benim gittiklerimin hepsinde var üzüldüm bak şimdi bulamayışınaoff bi'tek ben mi bulamıyorum bu otu yaaa bu gün de 3 yere sordum hiç birinde yok başka da aktar yok zaten mafoldumben
bilmiyorum canım yaa adam pek sık bulunan bi ot değil o dedi..
bide ne için kullanıcaksın sen dedi kaldım zaten kem küm moduna geçtim direk kaydirigubbakcemile3
Bende yapıcam bu karışımdan en kısa zamanda alıcam otu bişey sorucam şerbetçi otu yani karışımı yapınca koku oluyomu sürünce krem kalıyo wucudda koku oluyomu inş en kısa zamanda bulurum we yaparım sewgileropuyorumnanaktan
yağsız krem demişsin sen hangisini kullanıyorsun yada marka ismi verebilirmisin? bide ben hiç adaçayı sevmem ve hiç hazırlamadım çay gibbi demleme usulümü yapılıyodu? adaçayının kalan posasıyla masaj yaparken acımıyomu sonuçta krem gibi değil biraz sert oluyodur heralde...
kötü bir koku olmuyor merak etme tatlım
önemli değil tatlım umarım işe yarar :)Saol canım deneyeceğim çok sabırsızlandım okuyunca inş işe yarar teşkrler opuyorumnanaktan
tatlım şişkinlik yapmıyor merak etme 1,5 hafta ara verdiğimde bile inme olmadı hiç ki 1,5 hafta normalde baya bir zaman şişkinlik olsa hemen inerdi o bıçak altına yatanlar üşengeç birazşerbetçiotunun direk göğüse etkisi var bildiğim kadarıyla o yüzdendir bence bu kadar hızlı olması bu arada sen de mi lazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?