• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

pff bugün bi aktara gittim yoktu şerbetçiotu benneyaptımki
artık yarın daha geniş bi araştırma yapiim bari bulmadan dönmicem eve kaydirigubbakcemile2

Diğer kullanan arkadaşlarda fikirlerini paylaşsın lütfen, peri masalındaki sihirli değnek gelip bizi bulmayacağına göre bizim birşeyler yapmamız gerekiyor... :(

mrb kızlar aynı dert bendede var 75in yarısı bile dolmuyor yaşım 23 kilo 46 boy 1,63 zayıf oldugumdanda biraz küçükler bu yöntemi bende denemek istiyorum inşallah faydasını görürüm.

75 destekli kullanıyorumbenneyaptımki ama santim olarak ölçmedim zaten anlaşılacağı üzere pek iç açıcı deil ama senn yöntem işe yarar geliyor bana tatlım ilk kez bu kadar içime sindi bir yöntem çok sağol denemişsin ve bizimle paylaştına.s. bu yönteme baslayınca ölçümü alıp buraya yazıcam cnm gelişmeleri ortak takip edebilmek adına

tamam tatlım gelişmeleri bekliyorum :)

bende baslıyorum bugun inşallah faydası olur kızlar gelısmelerı yazalık her gün cok deıl 75 doldursun yeteeeeeeeeeer bu arada ada cayının cok faydası oluyormu sevmıyorum da ben fazla ıcmesem olurmu acaba:)

bende baslıyorum bugun inşallah faydası olur kızlar gelısmelerı yazalık her gün cok deıl 75 doldursun yeteeeeeeeeeer bu arada ada cayının cok faydası oluyormu sevmıyorum da ben fazla ıcmesem olurmu acaba:)

başla tatlım ama adaçayı iç bak diyim ben şeker kat bolca ama dayanman lazım burnunu kapat iç ama kesinlikle iç

nasıl kilo aldığını özelden yazmasan kilo almak isteyenlerin bölümünede yazsanda bizde faydalansak şekerim

nasıl kilo aldığını özelden yazmasan kilo almak isteyenlerin bölümünede yazsanda bizde faydalansak şekerim

tatlım yazmak isterim ancak bunu her insan yapamaz sanırım mide sorunu olanlar filan o yüzden yazmaya çekiniyorum birilerine zarar gelebilir diye sadece şunu diyim çok çok çok ama çok yemek yerdim akşamları ama cidden çok :)

introm track selam bende karışıma yaptım şimdi birşey soracaktım, bu karışımı hergun yenileyecekmiyiz acaba yoksa bittikce mi yapcagız? birde otları su ıle kaynattıktan sonra suyunu süzüp ondan sonramı kremle karıstırıoruz? kıvam koyumu oluo? cevaplanırsan sevınırım. smdıden tesekkür ederim

kızlar galba bende de gelişme başladı dün sürdüm üç kez =) göğüs altı 76 üst kısım 86 ile başladım eğer yanlış ölçmediysem bugun 87 =) =)

introcum yaaa benim evde yağlı krem var o olmazmı sen yağsız demişsin ısrarla ama nden yağsız olması gerekiyo yağlı krem olsa olmaz mı? fisfisfis

introm track selam bende karışıma yaptım şimdi birşey soracaktım, bu karışımı hergun yenileyecekmiyiz acaba yoksa bittikce mi yapcagız? birde otları su ıle kaynattıktan sonra suyunu süzüp ondan sonramı kremle karıstırıoruz? kıvam koyumu oluo? cevaplanırsan sevınırım. smdıden tesekkür ederim

karışımı yaparsın tatlım ne zaman biterse o zaman yaparsın hergün yeni yapma zorunluluğu yok :) suyunu sakın süzme suyuyla birlikte karıştırıyorsun işte o yüzden diyorum ya suyu öyle bir koyun ki kremle karışınca çok cıvık olmasın kıvamı bulamaç gibi olucak :)

ya çatlakalar içinde etkili bir krem yokmu acaba paylaşrsanız sevınırım zemuszemus
çalaklara da çözüm var ben baya düzelttim selüliti de çatlakları da sürekli her akşam saatlerce spor şart ama düzenli her gün başka harket değil hep aynı hareketler aynı miktarda ilk önce suruver diye bir krem kullandım baya iyidi sonra bir tüpü bitirdim almak için her yere baktım ancak her yerde bulamıyorsunuz mesela ankarada hiç bulamadım sonra başka bir krem buldum bu önceki kremin tamamen bitkisel haliymiş öbürü kimyasalmış satıcı şimdi düzeltir ancak sonra kimyasal olduğu için kötü yapar dedi ikna oldum ve pharmady isimli bir krem aldım iyi geldi baya ancak ne yazıkki bunu da pek bulamıyorsunu örneğin mersinde hiç ama hiç yok ankaradan getiriyordum

introcum yaaa benim evde yağlı krem var o olmazmı sen yağsız demişsin ısrarla ama nden yağsız olması gerekiyo yağlı krem olsa olmaz mı? fisfisfis

yağlı olması allerjik bir durum ortaya çıkarabilir tatlım ondan ayrıca kendi yorumuma göre emilimi de yavaşlatır

Back