• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tmm cnm başlıyım bari.. bişey olursa kapına gelir annem:):):)
şaka bi yana saol cnm paylaştığın için. umarım bendede işe yarar..

ya bşi sorcm sürüp bırakcak mıyız yoksa masajla yedircek miyiz ben şimdi yaptım ama masajla yaptım acaba bekletsemiydim :sinifsinif:

Bende hemen yarın gidip bütün gerekli malzemelri alıyorum ve baslıyorum inşallah hepimizde işe yarar:Saruboceq: tüm yazılanları okudum bence basarılı olacağız bu sefer ee basarmak için önce biraz inanmak gerekmiyormuyerimseniben yarın maratona bende katılıyorummmhihoyyyt

Bende hemen yarın gidip bütün gerekli malzemelri alıyorum ve baslıyorum inşallah hepimizde işe yarar:Saruboceq: tüm yazılanları okudum bence basarılı olacağız bu sefer ee basarmak için önce biraz inanmak gerekmiyormuyerimseniben yarın maratona bende katılıyorummmhihoyyyt

tamam tatlım aramıza hoşgeldin :)

göğsümde gerilme kaşntı flan oldu şimdi kaydirigubbakcemile3

inş tatlım senin göğüs ölçün kaç

75 destekli kullanıyorumbenneyaptımki ama santim olarak ölçmedim zaten anlaşılacağı üzere pek iç açıcı deil ama senn yöntem işe yarar geliyor bana tatlım ilk kez bu kadar içime sindi bir yöntem çok sağol denemişsin ve bizimle paylaştına.s. bu yönteme baslayınca ölçümü alıp buraya yazıcam cnm gelişmeleri ortak takip edebilmek adına

Back