- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.561
hep ölçüyorum zaten(( bende de çok acı yok,elleyince bastırınca falan. ya seneye bu zamanlar evlencem ben inşallah,büyütmem lazım!!!
ya bi de ben haftanın 1-2 günü amcamlarda kalıyorum,adaçayını yanımda götürür içerim de karışımı yapamazsam? ordada mı bi karışım yapsam,her zaman yanıma karışımı alamam...
sol sağdan büyük bu arada o nedenle masajları(adaçayı-buz-yağ) sadece sağa yapıyorum uzun zamandır ama tık yok:)
intiro cnm bende başladım bu serüvene 2 gündür aşırı derecede gögüslerim acıyo acaba sert yaptıgım masajdan dolayımı yoksa büyümeyle alakalı bir acımı :Saruboceq:
kız bana öyle geliyor ki birden bire büyüycek seninkiler bende de sol küçük sağa göre tabi eskiden öyleydi eşitlendiler şimdi
2 ay süre verdim kendime büyüdü büyüdü büyümezse yag aldırıp eklettircem düğünüme 9 ay kadar kısa bir süre kaldı ne olur büyüsün yha:bbo:
kız inaşllah inşallah:)!!! allah söyletmiş olsun nooooolur!!! rabbim şu memişlerime bir çare!!! adak mı adasam napsam, oruç adayamam bir sürü oruç borcum var, sadaka mı versem, hatim mi indrisem bir büyüse neler yapçam neler!!!
cnm ya ben yag masajları yapıyorum sadece birde adaçayı ve rezene içiyorum birde küç içiyorum 2 gün oldu bugün biraz kaşıntı oldu gögsümde kaşıyamadım bile acıyo çünki şu an südyen takmak zorunda kaldım südyenbile acıtıyo diyebilirim
ayyy ben de öyleydim tatlımmm düzeldim şimdi de o acı niye ki 1-2 gün daha bak bakalım sonuç ne olcakhayır diil zaten 3 ayda bi reglii oluyom şaka gibiyim deme intirom kaydirigubbakcemile3
acaba ben gögüsleri büyütim derken zedeledimmi masajlarla ya bu acı çok büyümesine delalet yada gögüslerimin içine ettiğime delalet ay koptum gülmekten sırnaşık şey
introm nasıl düzelttin hayatım benimkini dr lar bile düzeltemedide gögüste yok abuuuuu erkekmiyim neyim ben kendimden şüphe ettim kaydirigubbakcemile3
valla benimki başından beri biliyor :)inş tatlım bende düzelirim .. ya hakkaten çok acıyo yavs acaba büyüyo diyemi inş büyüdür de nişanlıma mahçup olmam evlenince .. şimdi dolgulu südyen takıyom acaba neler hayal ediyodur.. evlenince gerçegini görünce fosss die söncem ay gülimmi aglımmı bilemedim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?