• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

hep ölçüyorum zaten:((( bende de çok acı yok,elleyince bastırınca falan. ya seneye bu zamanlar evlencem ben inşallah,büyütmem lazım!!!
ya bi de ben haftanın 1-2 günü amcamlarda kalıyorum,adaçayını yanımda götürür içerim de karışımı yapamazsam? ordada mı bi karışım yapsam,her zaman yanıma karışımı alamam...

1,5 - 2 sene sonra ben de evlencem tatlım inş çok iyi anlıyorum seni ama 1 gün bile ihmal tamamen başa götürüyor işleri inan bana 1 günden birşey olmaz denmiyor işte yapmaya çalış nolur

tamam canım, bi de kahverengi kısım da büyüdü,oyle anormal bi büyüme deil ama fark var. hangisi sebep oldu bilmiyorum ama kötü müdür onun büyümesi?uçlar da belirginleşti,aslında hoş duruyor.

intiro cnm bende başladım bu serüvene 2 gündür aşırı derecede gögüslerim acıyo acaba sert yaptıgım masajdan dolayımı yoksa büyümeyle alakalı bir acımı :Saruboceq:

2 ay süre verdim kendime büyüdü büyüdü büyümezse yag aldırıp eklettircem düğünüme 9 ay kadar kısa bir süre kaldı ne olur büyüsün yha:bbo:

intiro cnm bende başladım bu serüvene 2 gündür aşırı derecede gögüslerim acıyo acaba sert yaptıgım masajdan dolayımı yoksa büyümeyle alakalı bir acımı :Saruboceq:

tatlım karışımı masajsız uyguluyorsun değil mi ağrıması normal ağrımadan büyüme nasıl olcak ki

kız bana öyle geliyor ki birden bire büyüycek seninkiler bende de sol küçük sağa göre tabi eskiden öyleydi eşitlendiler şimdi

kız inaşllah inşallah:)!!! allah söyletmiş olsun nooooolur!!! rabbim şu memişlerime bir çare!!! adak mı adasam napsam, oruç adayamam bir sürü oruç borcum var, sadaka mı versem, hatim mi indrisem bir büyüse neler yapçam neler!!!

cnm ya ben yag masajları yapıyorum sadece birde adaçayı ve rezene içiyorum birde küç içiyorum 2 gün oldu bugün biraz kaşıntı oldu gögsümde kaşıyamadım bile acıyo çünki şu an südyen takmak zorunda kaldım südyenbile acıtıyo diyebilirim

cnm ya ben yag masajları yapıyorum sadece birde adaçayı ve rezene içiyorum birde küç içiyorum 2 gün oldu bugün biraz kaşıntı oldu gögsümde kaşıyamadım bile acıyo çünki şu an südyen takmak zorunda kaldım südyenbile acıtıyo diyebilirim

allahh allaahh regl dönemin yakın mı tatlım o kadar acı olmaması lazım

acaba ben gögüsleri büyütim derken zedeledimmi masajlarla ya bu acı çok büyümesine delalet yada gögüslerimin içine ettiğime delalet ay koptum gülmekten sırnaşık şey

introm nasıl düzelttin hayatım benimkini dr lar bile düzeltemedide gögüste yok abuuuuu erkekmiyim neyim ben kendimden şüphe ettim kaydirigubbakcemile3

inş tatlım bende düzelirim .. ya hakkaten çok acıyo yavs acaba büyüyo diyemi inş büyüdür de nişanlıma mahçup olmam evlenince .. şimdi dolgulu südyen takıyom acaba neler hayal ediyodur.. evlenince gerçegini görünce fosss die söncem ay gülimmi aglımmı bilemedim mafoldumben

inş tatlım bende düzelirim .. ya hakkaten çok acıyo yavs acaba büyüyo diyemi inş büyüdür de nişanlıma mahçup olmam evlenince .. şimdi dolgulu südyen takıyom acaba neler hayal ediyodur.. evlenince gerçegini görünce fosss die söncem ay gülimmi aglımmı bilemedim mafoldumben
valla benimki başından beri biliyor :)

Back