Canım ben şu uygulamaları son 1haftadır düzenli yapıyorum.Günde bir muz yiyorum (bunu ibrahim saraçoğlunun formülü başlığında da görebilirsin,muz ve karabaş otu iyi diye bir açıklaması olmuş da) ve 2-3 günde bir nar yiyorum.Günde bir bardak nar-çilek çayı içiyorum(poşet çay) Bazen karabaş otu demleyip içiyorum,ama ne karabaş otunun ne de adaçayının tadını sevmedıgım ıcın bunları cok duzenlı yapmıyorum..Ama nar-çileği düzenli içiyorum..Sonra senin dediğin kremi akşamları 1kez uyguluyorum ve sabah temizliyorum..kremim biraz cıvık olabilir emin değilim,otlarda genelde sarı renginde gbi,arada çok az yeşil gbi görünenler var..hafif kaşıntı yapıyor..çok değil..bunun yanısıra günde 100 göğüs hareketi yapıyorum..Bir de geceleri yatmadan bir macun yiyorum,iştah açıcı gbi..hemde içinde çok fazla bitki var ballı falan,yararlı olabılecegını dusundugum ıcın onu denıyorum..Eskıden kara üzüm çekirdeği de denemiştim ama ondan da fayda elde edememiştim..benim serüvenim brz zorlayıcı,pek harekete geçmiyor snrm hormonlarım,hayırlısı artık..cnm ilgilendiğin içinde çok teşekkür ederim,sevgiler..