• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ben sırf inat için içiyorum.. Kararlıyım büyüteceğim... Bi süre sonra alışırım herhalde zaten :)... ıntrom regl döneminde bırakmak gerekiyor mu? Bide karışımı göğüsün her yerine mi süreceğiz.. Ucu falan..

sevmemek değil mesele, her akşam düzenli olarak içmek zor. etki eder diyosun da ne zaman? bildigim kadarıyla fayda gören kimse 20 günden sonra görmedi. en fazla 1hafta 10 günde etkisini göstermeye başlamıştı o kişilerde. yani 1 aya tamamlarım ama sonuç alacağımı sanmıyorum :((

tatlım bak sana dediklerimi hiç ama hiç 1 gün bile kesinlikle aksatmıycaksınsevmesen de burnunu kapat iç ama yap

akşam adaçayını içiyorsun otuyla masaj yapıyorsun ki bu hazır sallama çaylardan olmayacak kendin demliyceksin suyunu tamamen cildine geçir otta hiç su kalmasın ardından 1-2 saat sonra 2. adaçayını içiyorsun sakın ama sakın ihmal etme yine masajını yapıyorsun ve 1 saat sonra karışımı sürüyorsun ardından 1 saat sonra yine temizlemeden karışımı tekrar sürüyorsun ama bollllca ve üstüne askılı giyiyorsun çok kapalı olmayan birşey giymelisin

buz masajı yapıyorsan da bunu gündüz yapıyorsun akşam bu işlemlerden sonra ya da bunların arasında yapmıyorsun

tatlım hızlı büyümesini istiyorsan karışımı sürdükten 1 saat sonra temizlemeden tekrar sür adaçayını ve masajını asla ama asla ihmal etme o olmasa işe yaramıyor tam olarak
tatlım şimdi poşet adaçayı yaptım..Annem değişik bi tane almış,tarçınlı-karanfilli adaçayı..umarım bunu severim..çünkü sadesini hiç sevmiyorum..bunu da programıma katmaya çalısıcam..gelişme olursa yazarım,çok sağol canım..

Ben sırf inat için içiyorum.. Kararlıyım büyüteceğim... Bi süre sonra alışırım herhalde zaten :)... İntrom regl döneminde bırakmak gerekiyor mu? Bide karışımı göğüsün her yerine mi süreceğiz.. Ucu falan..

regl döneminde ben adaçayını bırakıyorum ama karışımı uyguluyorum sakın bırakmayın karışımı adaçayını da için regl hariç heryerine bolca sürceksin masajsız

tatlım şimdi poşet adaçayı yaptım..Annem değişik bi tane almış,tarçınlı-karanfilli adaçayı..umarım bunu severim..çünkü sadesini hiç sevmiyorum..bunu da programıma katmaya çalısıcam..gelişme olursa yazarım,çok sağol canım..

tatlıııımmmmm poşet çay olmaaaaazzzzz

yok canım ya karışım güzel oluyor bence,dermokil kullandım sen onu dedin diye.kaşıntı oluyor güzdüz bile oluyor ama ağrı,sızı veya büyüme yok. sende göğüs ucunda acı oldu mu?

tatlım yaptım onları sadece karışımı bir kere sürüyordum ama yine yaparım, bakalım...cok saol bu arada.

hiç önemli değil tatlım da taktım kafaya büyütcem seninkileri :) bak 2 ye çıkar ama sakın ihmal etme sıralarını da karıştırma adaçayını sonra filan yapma sen karışımdan eminsin değil mi doğru krem olarak dove arko ya da yağlı krem de kullanmadın

yok canım ya karışım güzel oluyor bence,dermokil kullandım sen onu dedin diye.kaşıntı oluyor güzdüz bile oluyor ama ağrı,sızı veya büyüme yok. sende göğüs ucunda acı oldu mu?

hah tamam o zaman karışımda sorun yok oluyor tatlım hepsi oluyor doğru yoldasın da sen buz masajını adaçayından kaç saat önce yapıyorsun

ıntrom adaçayıyla masajı suyu bitinceye kadar mı yapacağız? Ya da tam olarak dakika var mı?

buz masajını oğleden sonra yapıyordum,en geç 3 falan gibi. uzun zamandır da yapmıyorum buz masajını. yok canım sadece dermokil kullandım.ilk başta arko kullanmıştım ondan sonra 2 kere dermokil kullandım. benim uçları acıdı da birkaç gün once. yağla masaja ara vermiştim çilek yağıyla masaja başlayınca acıdı sanki.karışımdan olabilir mi diye sana sorayım dedim.ama masajdan heralde...

buz masajını oğleden sonra yapıyordum,en geç 3 falan gibi. uzun zamandır da yapmıyorum buz masajını. yok canım sadece dermokil kullandım.ilk başta arko kullanmıştım ondan sonra 2 kere dermokil kullandım. benim uçları acıdı da birkaç gün once. yağla masaja ara vermiştim çilek yağıyla masaja başlayınca acıdı sanki.karışımdan olabilir mi diye sana sorayım dedim.ama masajdan heralde...

bende ara ara oluyor tatlım acı ama o kadar ağır değil hafif

ephot tatlım çok taktım bak şimdi kafaya uyku tutmaz beni halletcem senin sorunu sen gün gün ölç tamam mı gözle büyümeyi bekleme

hep ölçüyorum zaten:((( bende de çok acı yok,elleyince bastırınca falan. ya seneye bu zamanlar evlencem ben inşallah,büyütmem lazım!!!
ya bi de ben haftanın 1-2 günü amcamlarda kalıyorum,adaçayını yanımda götürür içerim de karışımı yapamazsam? ordada mı bi karışım yapsam,her zaman yanıma karışımı alamam...

Back