• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım çok mu sert yapıyosun ondan da ağrı yapabilir...fazla bastırma bence

evet cnm biraz set yapıyorum öyle olması gerekmiş sinirlere ve gögüs kaslarına tam olarak uyarı göndersin die benim kanamda öyle yapıyomuş çünki yıllardan beri bakalım 1 haftaya belli olur inş

ilk bir karışım yapmıştım avonun nemlendirici kremiyle sürdüm ve her sürdüğümde kaşındım 3 gün kullandım büyüme olmadı sadece sertlik oldu daha sonra arkonun börtlenliyi kullandım başta kaşıntı oldu kremi ilk sürdüğümde dediğim gibi sonraki günler olmadı ve 1 hafta oldu büyüme yok.gün boyu ise saat 10 gibi 2 bardak büyüklüğünde adaçayımı içiyorum peşine masajını yapıyorum saat 12 de karışımı mı sürüyorum yatıyorum sabahları bazen temizliyorum bazen ise kremimim kokusunun güzelliğine aldanarak günboyu otlarla durduğumda oluyor.bazı günler sertlik oluyor başka da bi gelişme yok gögüslerim de çok hafiften kaşıntı da oluyor.:gitme:

tatlım karışımı nasıl hazırladın anlatır mısın

ben dove soft kremle yaptım kremin yarısından biraz fazlasını kullandım bayada ot koydum otu çok az suyla kaynattım sadece bütün otlar ıslak olacak kadar bi suyla ...fazla da kaynatmadım ölmesinler diye...sonra biraz ılımasını bekledim kreme karıştırdım 1 gece de beklettim...yeşile bakan sarımsı bi renk oldu bol otlu...ama sürerken otlar düşüyo zaten elimden geldiğince otlarda göğüs üzerinde dursun diye uğraşıyorum ama...bekle bekle kaşıntı olmuyo...sadece otlar gıdıklıyo.yanlışmı yaptım bilmiyorum yaa

ben dove soft kremle yaptım kremin yarısından biraz fazlasını kullandım bayada ot koydum otu çok az suyla kaynattım sadece bütün otlar ıslak olacak kadar bi suyla ...fazla da kaynatmadım ölmesinler diye...sonra biraz ılımasını bekledim kreme karıştırdım 1 gece de beklettim...yeşile bakan sarımsı bi renk oldu bol otlu...ama sürerken otlar düşüyo zaten elimden geldiğince otlarda göğüs üzerinde dursun diye uğraşıyorum ama...bekle bekle kaşıntı olmuyo...sadece otlar gıdıklıyo.yanlışmı yaptım bilmiyorum yaa

tatlım birçok kez uyardım ancak görmemişsin sanırım dove arko ya da yağlı krem kullananlar oldu ve ya allerji yaptı ya da bir işe yaramadı kremi değiştir ve miktar olarak yapıp yazmıştım önceki sayfalara bakarsan görürsün son 1 haftaya bak

peki kankanda bi gelişme olmuşmu bu masajla

evet oluyomuş eşi bile farkediyomuş bu aralar işlerinden dolayı bırakmıştı masajı benim gazımla tekrar başladı eşi bile farkedip neden masajı bıraktın devam etsene demiş baya dikleşme ve dolgunluk oluyomuş baksana eşi bile farkettiğine göre

tatlım birçok kez uyardım ancak görmemişsin sanırım dove arko ya da yağlı krem kullananlar oldu ve ya allerji yaptı ya da bir işe yaramadı kremi değiştir ve miktar olarak yapıp yazmıştım önceki sayfalara bakarsan görürsün son 1 haftaya bak

evet canım okumuştum aslında ama aceleye geldi biraz evdeki kremi kullanıp hemen yapmak istedim alerji durumu yok ama kaşıntı da yok işte...

evet oluyomuş eşi bile farkediyomuş bu aralar işlerinden dolayı bırakmıştı masajı benim gazımla tekrar başladı eşi bile farkedip neden masajı bıraktın devam etsene demiş baya dikleşme ve dolgunluk oluyomuş baksana eşi bile farkettiğine göre

hadi yaaa...bu masaj işi gerçekten önemli sanırım...ama çok da sert yapmamak lazımm..

valla ben biraz sert yapıyorum gerçekten gözle görülür bi dolgunluk ve sertleşme oluyo ama kuru kuru yapmıyorum yaglarla yapıyorum ah bide şu acısı olmasa belkide büyücegi için acıyodur die düşünüyorum bakalım

slm kızlar ıntromcum bende aranıza yeni katıldım aklıma bişi geldi sence otu kaynattıktan sonra kremle blendırda çırpsam daha iyi olurmu nedersin o aman krem otu daha iyi yer diye düşünüyorum ama ne dersin

Back