• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

valla bravo ben cesaret edemedim daha gerçi kalçalarıma iltifat etmekten gögüslerimi görmüyo ama acaba oda mı çaktı bu durumu ben onu saf bilirdim egerki çaktıysa vay çakal vay demekten başka bişe bulamadım:kedi:

zaten anca vücudumuza hasta olurlar başka bir halta baktıklarıda yok akılları başka şeylere çalışmıyoki bunların hıhhhhhhhhhh onlara ay zaten kavga ettim nişanlıma arıyo açmıom teli

ah be cnm şunlarda büyüse tam olcak umudum yokta yapıom işte yarından itibaren yag ekletme olayını araştırcam kafama yatan bir yer olursa hemen başlıcam ne yapım ay hala berbat acıyo ya ben zarar mı verdim olmayan memişlere yoksa büyüyomu çıldırcam

selam kızlar nasıl gidiyor :)

introm benim 1 cm söndü be canım
ama durmak yok devam
hurmada yiyorum ben:icecream:

ah be cnm şunlarda büyüse tam olcak umudum yokta yapıom işte yarından itibaren yag ekletme olayını araştırcam kafama yatan bir yer olursa hemen başlıcam ne yapım ay hala berbat acıyo ya ben zarar mı verdim olmayan memişlere yoksa büyüyomu çıldırcam

tatlım 1-2 gün gözlemle

mehlisa bana gün böyu yaptıklarını anlatır mısın

pisicik bu kadar acı doğru mu bilemiyorum sadece benim karışımı filan uygula

selam introm bende 3 gündür deniyorum ama hiç bir kaşıntı yok ayrıca yaprakları da çok dökülüyo...sadece gıdıklıyo yani kaşınma olmuyo bi yanlışlıkmı yaptım ki baya da bol otlu bi karışım oldu...

haklısın introcum dedim ya ya aca.p büyücekler die yada ben baya bi zedeledim die 1 hafta devam edim beklim olmazsa dr giderim tatlım ne yapım

Back