• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bazı günler çok kaşınır bazen kaşınmaz..karışımla alakalı değil içindeki otla alakalı canım

ya kizlaaar
ben karisimi yaptim iki gün boyunca sürdüm ne kasınma oldu ne de baska bişey
introm ilk günden kasınıyo kasınmazsa karısımda bi sorun var demişti
siz sıcak su koyup bekletip kremi mi koydunuz yoksa
su koyup serbetçei otunu kaynattınız mı ve kac dakika boyunca kaynattınız
ben cok kaynattım galiba o yüzden olmadı diye düşünüyorum
ne dersiniz

canım benimde öyle olmuştu ilkgünler
hem streçle sardığım için etki göremedim
hemde suyu fazla koymuşum
üzerine biraz daha krem ve ot ekledim o zaman kıvama geldi ve kaşındı
seninde mi öyle oldu yoksa?

bazı bünyeler geç cevap verir endişe etmeyin..her gün de ölçmeyin moraliniz bozlmasn. haftada bi kere ölçme yapın isterseniz

Ben bugün başlayacağım... Krem dove ama henüz yağsız krem alamadığım için bi bunu deniyim dedim.. :( Umarım sonuç verir..

yağsız krem bulan var mı kızlar ya? endişeleniyorm sürdükçe

burdayız introm,ya ben 1haftadır uyguluyorum..hafif kaşıntı ve sızlama oluyor ama..ne dolgunlaşma var ne büyüme..acaba erken mi ki sonuç görmek için..gerçi belki de bnm bünyeye fayda etmiyo,şimdiye kdr ne denediysem olmadı..yaşım 23 :(

ben regl döneminde bırakmştım tatlım o ara söndü tekrar başladım.ama gözle görülür bi dolgunlaşma var..taş gibi olmaya başladılar

keşke bırakmasaydın hiç tatlım ben regl döneminde de karışımı uyguluyorum ama gelişme olmasına sevindim inş daha fazlası olur :)

Back