Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım uygulamalarını bana anlatır mısın gün böyo neler yapıyorsun sırasıyla göğüs için

fırsat bir daha ne zamna olur bilemem giremiyorum artık çok sık farkındasınızdır elimden geldiğince girmeye çalışıyorum ama olmuyor işte hazır burdayken sorulara cevap vereyim

merhaba güzeller ben bugün birkaç kitaba baktım adaçayı için östrojen içerir diyor. östrojende gögüslerin büyümesini sağlıyor.:lepi: o yüzden adaçayınıda gözardı etmeyelim

ıntrom ben sürdüm şimdi henüz bi kaşınma yok hemen mi başlaması gerekiyor Bide göğsün kahverengi kısmına da sürülmesi lazım mı

Ya böyle yavaş yavaş kaşınmaya başladığını hissediyordum... Öyle yapacağım artık herkes yattıktan sonra :) Ada çayını içeceğim şimdi... Kızlar düzenli uygularsam kurban bayramına kadar ne kadar büyür sizce?

tatlım adaçayını sakın ihmal etme ve her zaman karışımdan önce yap bayrama 2 ay var senin bünyende uygulanmasının sonucunu tam kestiremem ama bende 2 ayda 13 cm büyüme oldu

deneyeceğim ınşallah aksatmam.. Bide benim ergenlik bitmedi etki eder umarım... Bu ada çayının tadı berbat :S:S

merhaba introm;
biz seninle daha once de yazışmıştık,yaptıklarımı sana anlatmıştım, herşeyi eksiksiz yaptım ama 20 gün olmasına rağmen 1 cm bile büyüme olmadı. ben daha once masaj ve sporla 3 cm büyütmüştüm oyle de kaldı. yalnız buzla masaj yaparken ucunu da jel buzun içine alıyordum tamamen kavrayıp yapıyordum masajı galiba onun etkisi oldu. ama o kadar soğuk ucuna zarar verdi galiba,deri büzüştü sanki o yuzden korktum ve artık ucuna değdirmiyorum belki de buz da o yuzden artık fayda etmiyor.
ben galiba senin yöntemi bırakıcam. bunyeden bunyeye değişiyor demek ki, bi de ben 25 yasındayım.fayda etseydi 20 gundur 1 cm büyürdü heralde. çok canım sıkkın ama napıyım, inancım kalmadıgı için ugrasamıyorum da.karışımı sürerim belki ama adaçayını içer miyim bilmiorum. masajla sporu yapmaya çalışıcam bakalım...off yaaa...

tatlım uygulamalarını bana anlatır mısın gün böyo neler yapıyorsun sırasıyla göğüs için

Canım ben şu uygulamaları son 1haftadır düzenli yapıyorum.Günde bir muz yiyorum (bunu ibrahim saraçoğlunun formülü başlığında da görebilirsin,muz ve karabaş otu iyi diye bir açıklaması olmuş da) ve 2-3 günde bir nar yiyorum.Günde bir bardak nar-çilek çayı içiyorum(poşet çay) Bazen karabaş otu demleyip içiyorum,ama ne karabaş otunun ne de adaçayının tadını sevmedıgım ıcın bunları cok duzenlı yapmıyorum..Ama nar-çileği düzenli içiyorum..Sonra senin dediğin kremi akşamları 1kez uyguluyorum ve sabah temizliyorum..kremim biraz cıvık olabilir emin değilim,otlarda genelde sarı renginde gbi,arada çok az yeşil gbi görünenler var..hafif kaşıntı yapıyor..çok değil..bunun yanısıra günde 100 göğüs hareketi yapıyorum..Bir de geceleri yatmadan bir macun yiyorum,iştah açıcı gbi..hemde içinde çok fazla bitki var ballı falan,yararlı olabılecegını dusundugum ıcın onu denıyorum..Eskıden kara üzüm çekirdeği de denemiştim ama ondan da fayda elde edememiştim..benim serüvenim brz zorlayıcı,pek harekete geçmiyor snrm hormonlarım,hayırlısı artık..cnm ilgilendiğin içinde çok teşekkür ederim,sevgiler..

tatlım sana bazı sorularım var
1.buz masajını saat kaç gibi yapıyorsun
2.si kaşıntın oluyor muydu
3.sü adaçayını karışmdan 1 saat önce yapıyordun değil mi en erken

tatlım hızlı büyümesini istiyorsan karışımı sürdükten 1 saat sonra temizlemeden tekrar sür adaçayını ve masajını asla ama asla ihmal etme o olmasa işe yaramıyor tam olarak

sevmemek değil mesele, her akşam düzenli olarak içmek zor. etki eder diyosun da ne zaman? bildigim kadarıyla fayda gören kimse 20 günden sonra görmedi. en fazla 1hafta 10 günde etkisini göstermeye başlamıştı o kişilerde. yani 1 aya tamamlarım ama sonuç alacağımı sanmıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…