• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ya kizlaaar
ben karisimi yaptim iki gün boyunca sürdüm ne kasınma oldu ne de baska bişey
introm ilk günden kasınıyo kasınmazsa karısımda bi sorun var demişti
siz sıcak su koyup bekletip kremi mi koydunuz yoksa
su koyup serbetçei otunu kaynattınız mı ve kac dakika boyunca kaynattınız
ben cok kaynattım galiba o yüzden olmadı diye düşünüyorum
ne dersiniz

canım bende de kaşıntı olmuyo yaaa...naaposak ki...sadece otları da sürünce otun yaptığı bi gıdıklanma oluyo o da hangi otu koyarsan olur yani...başka da bi değişiklik kaşıntı olmuyo walla:sinifsinif:

evet canım acıdığı ağrıdığı için bide kaşıntı çekmiyim diye bıraktım regl iken. geri başladım.. şerbetçi otu mükemmel bi keşif :D yanında küçün kendisini yemeyi de şiddetle tavsiye ediyorum..

bugün küç yağı da aldım.. çilek + kayısı + küç yağını karıştırdım bi şişede. öyle sürdüm..o da kaşındırdı

küç yemeyi bende tavsiye edenlerdenim yaw bide bu karışımı ellerimizle sürüyoruz ya kalan kremi de elime yediriyorum ben eller de büyümesin:)) erkek gibi gezmeyelim kıslar sonra :)

yok cnm artık daha neler.. yemek daha iyi ama bin derde deva D: şerbetçi otuyla küç ve masaj yağları...bir de kabak lifi ve yosun sabunu..muhteşem bunların hepsi

slm kızlaar.. uzun zamandır giremedem ay o kadar çok şey yazılmş ki okuyamadm hepsini okuldaym giremycektm ama net aldm artk burdaym:):) ee gelişme gösteren war mı ben çoook aksattım:(

Kızlar bende ewde yoktum 3 gündür sürmedim kremi çok kaşınıyodu da ağırımda wardı reglide olmuştum hepsi birbirine karışmıştı sanırım bu gece yine dewam ölçmedimde öfff inş büyürler

kızlar aranıza yeni katıldım hepinizde çok şekersiniz bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum kimi zaman yazılanlarla çok umutlandım kimi zamanda yazılanlardan dolayı umutlarım söndü bugün bende aldım otları bakalım yapalım görücaz...

işe yarıycağna inanmak gerçekten yaramasını sağlar...bunu unutmayın kızlar

ben baslayalı bı kac gun oldu ama ne dolgunluk nede buyume var ınanıyorum inş. buyuyecek daha cok mu erken yaa

bence çok erken canım ya.. ben bi hafta fln kullanmıştm ama şimdi yurtta kalıyrm zor oluo baştan başlıycam düzenli olark kullancm inş büyürler..

eett ınanmak cok onemlı ben en basında cok ınanıyordum ama sankı bıraz umıtlerımı yıtırdım barı 1 cm buyuseydı ben aynı zamnda küç ve hurma denıyorum bu buyutmek ıcın uyguladıgım ılk yontem daha o yuzden bişilerde yıyorum bakalım inş. olucak :D

eski insanların hep bnm memem küçücüktü dedikleri doğrumu acaba..şimdi göbeklerina kadar sarkmış hepsinin büyüklükten.. emzirmekten diyolar ama,bence süt dolan memenin kilo verince deforme olmasından başka bişey değil..ve sömürülen şey sarkar.. o yuzden bi an önce diri meme istiyorum

Yaşlandıkca sarkıyo we emzirincede deforme oluyo büyüo ama masajla toparlayabilinir emzirdikten sonra büyüsünlerde bunları sonra düşünelim benceyerimseniben kaşınmaya başladım

ay hayırlı olsun hayatım :D çok sevindim ben de kaşınıyorum şuan :D bi yerde deformenin tek düzelme yolu estetik diye duydum bnmkiler biraz deformeli kilo verdiimden ötürü

benim karışım epey sulu oldu dün ilk defa sürdüm öyle kaşıntı falan olmadı ilk başta ççokk çok az bi gıdıklandı gibi o kadar bişiler yanşıl mı gidiyor sulu olmasıylsamı alakalı acaba ama sonuçta oda sürülüyr ve vücut bi süre sonra emiliyor anlamdımki n eden kaşınmıyor yoksa işe yaramıycak mı:çok üzgünüm:

Back