• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

evvveeett sıra geldi bana:) bende takip ettim ve dün uygulamaya başladım kaşıntı ilk günden başladı bendedeyerimseniben ama adaçayını içelim tamam östrojen varmış daa adaçayının yapraklarıyla masajı pek benimseyemedim mantığıma pek yatmadı sanırım diğer herşeyi yapıyorum tabi 2 gündür adaçayıyla masajıda yapıyorum:) inşallah kalıcıdır tek istediğim şey:(( bide yağla veya adaçayıyla masaj yaparken özel yaptığınız bi hareket var mı kızlar onu sorayım ve sizi öpeyim :içelim:

evvveeett sıra geldi bana:) bende takip ettim ve dün uygulamaya başladım kaşıntı ilk günden başladı bendedeyerimseniben ama adaçayını içelim tamam östrojen varmış daa adaçayının yapraklarıyla masajı pek benimseyemedim mantığıma pek yatmadı sanırım diğer herşeyi yapıyorum tabi 2 gündür adaçayıyla masajıda yapıyorum:) inşallah kalıcıdır tek istediğim şey:(( bide yağla veya adaçayıyla masaj yaparken özel yaptığınız bi hareket var mı kızlar onu sorayım ve sizi öpeyim :içelim:

tatlım adaçayının birazcığını bardakta bırakıyorum ben dibinde.. onunla hem sulu hem yapraklar falan masaj yapıyorum .. daha çok oval bi şekilde. işte alttan üste doğru falan geziniyorum.. yani normal masaj işte ama inanarak yap oluyor görürsün etkisini yerimsenibenyerimseniben

yaw inanmak istiorum ben ama inanamıyom be bi türlü.

yaw glamorous tatlımcım inan .. de memişlerim siz harikasınız daha da harika olcaksınızz opuyorumnanaktan sev onları en başta sev sonra daha güzel olcaksınız de kendi kendine kaydirigubbakcemile3
bak valla o zman masajlarda bile zamn çabuk geciyo. olacağına inan oluyor tatlımm herşeyin başında inanç var zaten yerimseniben
senin ölçüler ne durumdaydı kız bu arada sütyenlerin falan kaydirigubbakcemile2
Şeniz

bende adaçayıyla masaj olayına anlam veremiyorum mantığıma yatmıyo bi türlü yaaa...hadi kremle tamam emiyo ama adaçayını emmiyoki ten.ne biliyim içiyorum ama bilmiyorm...bide sizin adaçayınızda gül yaprağından biraz daha küçük kurutulmuş yaprak gibimi ben dpğrumu aldım adammı yanlış verdi bilmiyorum kızlar...

bu şerbetçi otu süper bişey ya .. daha 3 dakka oldu süreli deli gibi kaşınıyorum alkisalkisalkis
uçlar fırladı dışarı :utangac:

kızlar ben üşütmüşüm biraz daha yeni yeni kendime geliyorum
3 gündür yapamadım bişey
var olan 1 cm de geri gitti.
dön başa pööööfffff

elvavencim geçti benimki bilmiyorum
ama introm ilk 1,5 ay hiç kesmeden devam edin demişti
hasta oldum napyim uğraşacak durumum yoktu
adaçayıda içmedim bi sürü ilaç içiyordum
bakalım yarından itibaren yeniden başlıcam

ben de hasta oldum yapamadım aynen canım :D bide regl iken göğüslerim çok acıyodu yapamadım..

kızlar regl döneminde bırakmadan kullanın ben o dönemdede kullandım adete yaklşırken olna şişlik dolgunluk bnde kaldı geçmedi :) sadece sertliği gitti :(

adet zamanı neden bırakılıyor kızlar
adaçayı içmeyimi bırakıyorsunuz yoksa karışımı sürmeyimi
ve neden CADIARZU

aslında bırakın veya bırakmayın diye bir şey yok o dönemde ağrıdığı ve sızladığı için bırakıo çoğu kişi yani bu benim düşüncem ama ben bırakmadm

ay tatlım ben bu otlarımı aldığım gün amcamlar bizdeydi. ben de heyecandan karıştırdım hangisi adaçayı hangisi şerbetçi otu die :kedi:
amcam dedi seni kandırmışlar bu adaçayı deil . ben de bozuldum tabi. sonraki gün amcam adaçayı getirdi bana. benmkinin çok farklısı.şerbetçi otuna benziyor . . . .
demekki diğeri şerbetçi otu dedim:1shok:
velhasıl ben arapsaçı ettim olayı 1haftadr şerbetçi otu yerine adaçayı karışımı kullanıyormuşumkaydirigubbakcemile2
bugün gittim aktra anladm olayı . meğer iki çeşit adaçayı varmış adamın elinde.. ve bütün bunlara rağmen benm memişler bi hoş :lepi:
yani halen dolgun kaydirigubbakcemile3 inanarak yapmıştım cidden ona bağlıyorum:sm_cool:
ay çok uzattım hikaye oldu kız :asigim:

hakikaten komedi olmuş yani kaydirigubbakcemile3 ama sonuca bakalım dolgunlaşmış ne güzel inşallah kalıcıdır bu durum.ben daha başlamadım önce olayın inceliklerini öğrenicem sizden ondan sonra başlıcam :jeyyar:

ya kizlaaar
ben karisimi yaptim iki gün boyunca sürdüm ne kasınma oldu ne de baska bişey
introm ilk günden kasınıyo kasınmazsa karısımda bi sorun var demişti
siz sıcak su koyup bekletip kremi mi koydunuz yoksa
su koyup serbetçei otunu kaynattınız mı ve kac dakika boyunca kaynattınız
ben cok kaynattım galiba o yüzden olmadı diye düşünüyorum
ne dersiniz

haccepe
demek yanlış otla yaptığn halde büyüdü
süpermiş ya
bende inanıyorum ama bazen ümitsizliğe düşüyorm açıkcası
nese büyüsünleeeeeeeeeeeerrrr yihuuuuuuu :D:dance: