- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.461
evvveeett sıra geldi bana:) bende takip ettim ve dün uygulamaya başladım kaşıntı ilk günden başladı bendedeyerimseniben ama adaçayını içelim tamam östrojen varmış daa adaçayının yapraklarıyla masajı pek benimseyemedim mantığıma pek yatmadı sanırım diğer herşeyi yapıyorum tabi 2 gündür adaçayıyla masajıda yapıyorum:) inşallah kalıcıdır tek istediğim şey( bide yağla veya adaçayıyla masaj yaparken özel yaptığınız bi hareket var mı kızlar onu sorayım ve sizi öpeyim :içelim:
yaw inanmak istiorum ben ama inanamıyom be bi türlü.
ay tatlım ben bu otlarımı aldığım gün amcamlar bizdeydi. ben de heyecandan karıştırdım hangisi adaçayı hangisi şerbetçi otu die :kedi:
amcam dedi seni kandırmışlar bu adaçayı deil . ben de bozuldum tabi. sonraki gün amcam adaçayı getirdi bana. benmkinin çok farklısı.şerbetçi otuna benziyor . . . .
demekki diğeri şerbetçi otu dedim:1shok:
velhasıl ben arapsaçı ettim olayı 1haftadr şerbetçi otu yerine adaçayı karışımı kullanıyormuşumkaydirigubbakcemile2
bugün gittim aktra anladm olayı . meğer iki çeşit adaçayı varmış adamın elinde.. ve bütün bunlara rağmen benm memişler bi hoş :lepi:
yani halen dolgun kaydirigubbakcemile3 inanarak yapmıştım cidden ona bağlıyorum:sm_cool:
ay çok uzattım hikaye oldu kız :asigim:
aslında bırakın veya bırakmayın diye bir şey yok o dönemde ağrıdığı ve sızladığı için bırakıo çoğu kişi yani bu benim düşüncem ama ben bırakmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?