- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.181
yaa bide 4 cm fark etti ama bna sanki hiç fark yok gibi gelio nden acaba??
kaç cm fark etti kız senin? söner die çok korkuorm inş olmaz bişi yaakaydirigubbakcemile5benimde öle cnm sen devam et yapmaya benimde ölçüm 85 çıktı demin sırnaşık şey
iyide otun ole cok suyu olmas kı ne kadar surces kı olsa olsa 1 dk felan msj yapabılırıs herhalde
kaç cm fark etti kız senin? söner die çok korkuorm inş olmaz bişi yaakaydirigubbakcemile5
cnm sende hepsini içme birascık bırak adaçayının dipini bırakta sür otlarıyla sür daha iyi olur
Kızlar merhaba,
Bu başlığı yeni farkettim benim de gögüslerim oldukça küçük:sinifsinif:
küç falan yemiştim uzun süre bir faydasını görmedim. Ümidi kesmiştim artık.
Tüm yazılanlara bakamadım ama hep olumlu yorumları görmek beni çok heycanlandırdı.
Sanırım adaçayı ve bir karışım kullanıyorsunuz.
Ben adaçayı içiyorum normalde ama sürekli masajlar falan yapamıyorum hem vaktim olmuyor hem de sıkılıyorum.:gitme:
Adaçayı içsem ve sadece o dediğiniz karışımı kullansam etkili olur mu, bu şekilde deneyen var mı?
Moralinize ihtiyacım var. Karışımın yapılışı yazıyordur herhalde açık bir şekilde.
Hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız inşallah.Şeniz
tatlım bence masajı da dene ben yapıyorum hıc yapamıosan bıle en az 5 dk yap ben de yenı basladım adacayı ıcıyorum msj yapıorum karısımı uyguluyorum ve gunde 2 hurma ve küç yıyorum bakalım ne olucak 10 cm ıstıorum ama 5 cme bıle şukur derım :Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah yapabilirim canım düzenli.
Yarın şerbetçiotu alacağım.
Bu arada dove krem var elimde onunla olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?