• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bende karışıma 2 gn ara vermiştim bir gnde adaçyını içmedim bazı nedenlerden dolayı yapamadm bugn yeniden bşlıyorum şuanda 2 cm fark var ama reglimden dolyı galiba diyorum adetimin 2. gnü bugn btsn öyle ölcücem inş inmez kızlar ama bu 2 cm fark gözle görülür bişi değil :S

tatlım yok niye kızıyım allerji olmuyorsa yap istersen ama iki kremi karıştırmayı tavsiye etmem

ama ben karıstırdım inş. bısı olmas dıye dusunuyorum inş.

bıde kızlar sıze bı tavsıyem var aslında iş nerde bıtıyor bılıyo musunuz tamamen beynımızde bıtıyorr neye ınanaırsak o olur ben bole bır cok sey basardım lutfen sızde ınanın yoksa ölçüsü bıras az bıras fazla gercekten farketmes lutfen ınanarak yapınn ve olacagına kendıznı ıanandırın gercekten sonuc mukemmle olur sadece kalben ve beynen ınanmak bu benım bı öğretmen olarak naçizane fıkrım bugun 2, gunum uzun zamandır takıp edıodum ama aranıza yenı katıldım ee hosbulduk dıyeyım :D:teytey:

ben küç fln denedim. hiçte aksatmadan 2 ay yedim. bi işe yaramadı. birde bu tarifi denicem bakalım..
dümdüzüm 70 dolmuo. 75i doldursa yeter :gitme:

interntte benzerini buldm nihayt bnmkilerin kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $1-7.jpg
    $1-7.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 152
Back