• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Hoşgeldin canım...

Keşke biraz daha erken gelseydin,tam takım burdaydı :)

Hangi konuda yardım istiyorsun?

selam .ya bütün sayfalalrı okuma fırsatım olmadı belki cewabı verilmiştr bilmiyorum ama merqk ettim bu içitğimz adaçayını bittkten sonra göğsümüze sürüyoruz demişsin de adaçayı şu bildiğimz ot yani dal gibi olan hali nimi sürcez eğer öleyse bu ptu göğüse nasıl uygulacaz onu anlamadım bi krem yardımıylamı yoksa kuru otu nemlenmiş yada öle göğsümzdemi gezdircez ya valla kafam bulandı bi yardım edin lütfen daha detaylı istiyorum cewap!!!:uhm:

introm mrb ben şu anda doğum kontrol ilacı kullanıyorum oda bende dolgunluk yapıyor acaba bu uygulamayı yaparken bırakmam mı lazım bana yardım et bir de bu uygulama regl döneminde kullanılmıyor mu adaçayını masaj yaparakmı sürüyorsun sorularıma cevap verirsen sevinirim unutma olurmu bugün reglda son günüm ve doğum kotrol ilacına 2 gün önce başladım şimdi bırakırsam ara kanamam olur o yüzden bırakamam fayda etmez dersen diğer ay başlayayım uygulamaya

senağlama
selam .ya bütün sayfalalrı okuma fırsatım olmadı belki cewabı verilmiştr bilmiyorum ama merqk ettim bu içitğimz adaçayını bittkten sonra göğsümüze sürüyoruz demişsin de adaçayı şu bildiğimz ot yani dal gibi olan hali nimi sürcez eğer öleyse bu ptu göğüse nasıl uygulacaz onu anlamadım bi krem yardımıylamı yoksa kuru otu nemlenmiş yada öle göğsümzdemi gezdircez ya valla kafam bulandı bi yardım edin lütfen daha detaylı istiyorum cewap!!!:uhm:

aynı soruyu bende soruyorum adacayını nasıl surecegızz yaa

adaçayı uygulamasını soran arkadaşlar kaynattığınız suyu adaçayının üzerine döküp demlenmesini bekleyin otunuda ziyan etmeden hafif sulu bir şekilde göğüslerinize sürün otun suyu bitene kdr

ne kadar oldu başlayalı cnm

ayy kız daha 3 gün masaj yaptım günde 2 kere hurma yedim masaj 1 kereydi günde.Dün ilk defa iki kere masaj yaptım 2 hurma yedim bide 2 kupa çay içtim 3 4 saat arayla.Karışık bitki çayı(poşet) içinde huş,civanperçemi,peygamber çiçeği filan var bi başak da adaçayı koydum içine.akşam baktım 3 cm fark etmiş.şuan baktım 1 cm düşme var ama sorun değil bi günde 2 cm büyümesi bile mucize bnm için artık büyüdüğünü gördüm ya üşenmiyorum hiç :D darısı başınıza kızlar..bitki çayımı içtim şimdi birazdan yine bakıcam ne alemde diye...ayy uçuyorum kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

adaçayı uygulamasını soran arkadaşlar kaynattığınız suyu adaçayının üzerine döküp demlenmesini bekleyin otunuda ziyan etmeden hafif sulu bir şekilde göğüslerinize sürün otun suyu bitene kdr

iyide otun ole cok suyu olmas kı ne kadar surces kı olsa olsa 1 dk felan msj yapabılırıs herhalde

nur umm güzelim 4. günde gördüm 3 cm farkı :))yupiiiiiii ayy durun bakim gelim kaç inş düşmemiştir yine fıss die yoksa kafayı yerm heralde bu kadar mutluluktan sonra :D

Back