- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.161
Kızzllaaarrr mutluluktan çıldırmış gibiym sabah 78 di az önce baktım 81 hahahahahyyttt :)))))))))))))
inamıyorum ya peki neler yaptın nasıl uyguladın bahseder misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzllaaarrr mutluluktan çıldırmış gibiym sabah 78 di az önce baktım 81 hahahahahyyttt :)))))))))))))
selam .ya bütün sayfalalrı okuma fırsatım olmadı belki cewabı verilmiştr bilmiyorum ama merqk ettim bu içitğimz adaçayını bittkten sonra göğsümüze sürüyoruz demişsin de adaçayı şu bildiğimz ot yani dal gibi olan hali nimi sürcez eğer öleyse bu ptu göğüse nasıl uygulacaz onu anlamadım bi krem yardımıylamı yoksa kuru otu nemlenmiş yada öle göğsümzdemi gezdircez ya valla kafam bulandı bi yardım edin lütfen daha detaylı istiyorum cewap!!!:uhm:
ne kadar oldu başlayalı cnm
adaçayı uygulamasını soran arkadaşlar kaynattığınız suyu adaçayının üzerine döküp demlenmesini bekleyin otunuda ziyan etmeden hafif sulu bir şekilde göğüslerinize sürün otun suyu bitene kdr