• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlılarım benm bugün karışımım bitcek :sinifsinif:
belli yani bu gece anca ayeter. ve tam 1 haftadır kullanıyorum . bugün attar da kapalı . yani 1 gün ara vermek durumundayımm :sinifsinif:
ya bişey olmaz dimi. hem bi de karışımı yapıp bi gün bekletme koşulu var ya mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif:

Kızzllaaarrr benm memişler durmuo yernde bugünkü programımı da tamamladım az önce masaj yaptım şimdi ölçtüm ve bilin kaçççççç 82 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tebrikler arkadaşım..maşallah:)))benimde bugün üçüncü günüm:))ve yemin ediyorum şimdiden dolgunluk hissi var bende..bu defa bırakmıycam ısrarla devam edicem inşallaaaaaaaaaahh:)

ıntro nerdesin kız qeL mutLu haberimi payLaş benLeeee.....78den 82ye çıktımmmm hemde biR qecede..heyyyttt uLennnnnnn.. :D:D:D 90 olsam yeter rabbım çok istemiorum :D

az önce bu yaptığımız karışımın civan perçemi ile yapmıştım sürdüm ve kaşıntı oldu bakalım bu nsl etki edicek inş sönmez cnm ya çok üzülürüm ozmn

Kızlar merhaba,
Bu başlığı yeni farkettim benim de gögüslerim oldukça küçük:sinifsinif:
küç falan yemiştim uzun süre bir faydasını görmedim. Ümidi kesmiştim artık.
Tüm yazılanlara bakamadım ama hep olumlu yorumları görmek beni çok heycanlandırdı.
Sanırım adaçayı ve bir karışım kullanıyorsunuz.
Ben adaçayı içiyorum normalde ama sürekli masajlar falan yapamıyorum hem vaktim olmuyor hem de sıkılıyorum.:gitme:
Adaçayı içsem ve sadece o dediğiniz karışımı kullansam etkili olur mu, bu şekilde deneyen var mı?
Moralinize ihtiyacım var. Karışımın yapılışı yazıyordur herhalde açık bir şekilde.
Hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız inşallah.Şeniz

Kızlar merhaba,
Bu başlığı yeni farkettim benim de gögüslerim oldukça küçük:sinifsinif:
küç falan yemiştim uzun süre bir faydasını görmedim. Ümidi kesmiştim artık.
Tüm yazılanlara bakamadım ama hep olumlu yorumları görmek beni çok heycanlandırdı.
Sanırım adaçayı ve bir karışım kullanıyorsunuz.
Ben adaçayı içiyorum normalde ama sürekli masajlar falan yapamıyorum hem vaktim olmuyor hem de sıkılıyorum.:gitme:
Adaçayı içsem ve sadece o dediğiniz karışımı kullansam etkili olur mu, bu şekilde deneyen var mı?
Moralinize ihtiyacım var. Karışımın yapılışı yazıyordur herhalde açık bir şekilde.
Hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız inşallah.Şeniz

tatlım bence masajı da dene ben yapıyorum hıc yapamıosan bıle en az 5 dk yap ben de yenı basladım adacayı ıcıyorum msj yapıorum karısımı uyguluyorum ve gunde 2 hurma ve küç yıyorum bakalım ne olucak 10 cm ıstıorum ama 5 cme bıle şukur derım :Saruboceq::Saruboceq:

tatlım bence masajı da dene ben yapıyorum hıc yapamıosan bıle en az 5 dk yap ben de yenı basladım adacayı ıcıyorum msj yapıorum karısımı uyguluyorum ve gunde 2 hurma ve küç yıyorum bakalım ne olucak 10 cm ıstıorum ama 5 cme bıle şukur derım :Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah yapabilirim canım düzenli.
Yarın şerbetçiotu alacağım.
Bu arada dove krem var elimde onunla olur mu?

Back