• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ayy ben reglim bitsin sonra ölcücem sönüyoya hani bakalım o zamana kadar bekli büyürler sönsede büyümüş olucak ya:)kaydirigubbakcemile3 şimdi gidiyimde süreyim kremimi memişlerime

ayy bizim ölçüler yakın canım.
boy kiloda yakın..

kızlar az önce ölçtüm 79 çıktım delikafadulden
yanlışmı diye 2 kere daha ölçtüm ama aynıydı.
benim memişlerin kafa geç basıyo galiba:roflol:
1 haftada 1 cm.buna da şükürkaydirigubbakcemile2

:dance: :dance: :dance:

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ayy bizim ölçüler yakın canım.
boy kiloda yakın..

kızlar az önce ölçtüm 79 çıktım delikafadulden
yanlışmı diye 2 kere daha ölçtüm ama aynıydı.
benim memişlerin kafa geç basıyo galiba:roflol:
1 haftada 1 cm.buna da şükürkaydirigubbakcemile2

ben ölçmedim hiç biliyo musun gözle görülür bi fark olsun ondan sonra ölçücem mezurede yanılma hissine kapılıyorum emin olamıyorum ilk gözümle farkedicem ondan sonra

kızlar selam .. ya ben sürünce karışımı uçlarım kaşınıyo bi tek kaydirigubbakcemile3
nie aceba.. bi de benm regl 5.gündü bugün yani ittim. ama dolgunluğum var halen kaydirigubbakcemile2
ve ölçemesem de büyüdüklerini hissediyorumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:lepi: :lepi: :lepi:

Kaşın canım kaşınmak güzeldir

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

bende kaşınıyorum da kızlar sadece memeyemi sürüyosunuz yoksa boyuna doğruda sürüyomusunuz

ben sadece memeye sürüyorum canım

ben ölçmedim hiç biliyo musun gözle görülür bi fark olsun ondan sonra ölçücem mezurede yanılma hissine kapılıyorum emin olamıyorum ilk gözümle farkedicem ondan sonra

o gözle görülür farkı ben 2.günden itibare hissettim.
çok bariz dolgunluk vardı ama ölçüyordum hep aynı ölçüm
8.günde 1 cm ilerledi ölçü anca

introm canım bir kere sürsek olurmu canım hep iki keremi sürmemiz gerekiyo ben babamlar yatınca sürüyorum çünki bide birincisini sürüp kaç dakka weya saat sonra ikinci kere sürüyosun

o gözle görülür farkı ben 2.günden itibare hissettim.
çok bariz dolgunluk vardı ama ölçüyordum hep aynı ölçüm
8.günde 1 cm ilerledi ölçü anca
[/QUOTE]

canım sende işe yaramış inşallah 2 haftada 3-4 cme çıkar

tatlılarım her sürüşte göğüsün heryeri kaşıncak diye birşey yok merak etmeyin şimdilik ora kaşınıyordur 2 kere sürün dememin nedeni etkiyi hızlandırmak göğüsün her yerine sürceksiniz sadece uca değil bolca ve masajsız

oges canım senle aynı başladık benim regliden dolayı cok agrım oldu we dolgunluk oldu ölcüyodum bende aynıydı bu aralar ölçmedim ama reglim bitsin ölçücem inş büyümüşolurlarrrakannehir

canım sende işe yaramış inşallah 2 haftada 3-4 cme çıkar

inş. canım hepimizin ki büyür .:)

oges canım senle aynı başladık benim regliden dolayı cok agrım oldu we dolgunluk oldu ölcüyodum bende aynıydı bu aralar ölçmedim ama reglim bitsin ölçücem inş büyümüşolurlarrrakannehir

evet aynı başladık.reglime var benim biraz daha
o yüzden regl şişmesi değil bu eminim
inş. büyürler canım

Back