• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

esinim bak konuş dedin unutma bu lafını :)

jiklipaff benimkiler de yanıydı tatlım şimdi çok daha büyükler gerçi benim boydan dolayı küçük duruyorlar ama daha iyiler

Kızlar merhaba,
Bu başlığı yeni farkettim benim de gögüslerim oldukça küçük:sinifsinif:
küç falan yemiştim uzun süre bir faydasını görmedim. Ümidi kesmiştim artık.
Tüm yazılanlara bakamadım ama hep olumlu yorumları görmek beni çok heycanlandırdı.
Sanırım adaçayı ve bir karışım kullanıyorsunuz.
Ben adaçayı içiyorum normalde ama sürekli masajlar falan yapamıyorum hem vaktim olmuyor hem de sıkılıyorum.:gitme:
Adaçayı içsem ve sadece o dediğiniz karışımı kullansam etkili olur mu, bu şekilde deneyen var mı?
Moralinize ihtiyacım var. Karışımın yapılışı yazıyordur herhalde açık bir şekilde.
Hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız inşallah.Şeniz

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
Hangi kremi kullanabilirim dove uygun mu ve kaç mg. olmalı?:sinifsinif:

tatlım dove kulananların büyük bölümünde allerji oldu önceki sayfalara bakarsan dün akşam gram gram nasıl yapılcağını yazdım

Alerji mi:1shok::1shok:
Tamam canım sayfalara gözatayım biraz. Baya yazışmışsınız ondan ayrıntıları bilemedim tam.
Yarın alıcam ben de şerbetçiotunukaydirigubbakcemile

benn dolgulu kullanıorum hıc bos kullanmadım nasıl duruo bılmıorum ama dolgulu 80 cok ıı oluoo 85 de alıorumm buyuk dursun dıyeedelikafadulden

introm mrb ben şu anda doğum kontrol ilacı kullanıyorum oda bende dolgunluk yapıyor acaba bu uygulamayı yaparken bırakmam mı lazım bana yardım et bir de bu uygulama regl döneminde kullanılmıyor mu adaçayını masaj yaparakmı sürüyorsun sorularıma cevap verirsen sevinirim unutma olurmu bugün reglda son günüm ve doğum kotrol ilacına 2 gün önce başladım şimdi bırakırsam ara kanamam olur o yüzden bırakamam fayda etmez dersen diğer ay başlayayım uygulamaya

introm sanırım sorularımı görmedin ordaysan cevap lütfen

Back